Mi a gyerek keresztneve? Ezzel a küldetéssel jött a világra
A küldetése az a feladat, amelyet be kell teljesítenie életében, azaz az életfeladata.

nagykep?cikkid=163341&kep=gondor-haju-lany1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A név, amelyet gyermekednek adsz, nem csupán egy név, melynek hangzása, becézése számít igazán, valamint az, hogy passzoljon a gyerek vezetéknevéhez. Valójában a keresztnév ennél jóval több, hiszen annak az életfeladatnak is a hordozója, amelyet gyermekednek élete során véghez kell vinnie.

A következőkben hat szeptemberi név elemzését olvashatod. Amennyiben a gyermeked névnapja nem szeptemberben van, akkor nézz szét folyamatosan bővülő névelemző szolgáltatásunk listájában, amelyet a következő képre kattintva érhetsz el.

Rozália - szeptember 4.

A név jelentése rózsa. Személyiségében egyaránt megtalálható az odaadás és az saját célok megvalósítása iránti vágy. Életfeladata, hogy választott útján megtalálja az egyensúlyt és kivívja mások elismerését, legyen szó karrierről vagy magánéletről. A kettő együtt maradéktalanul nehezen sikerülhet, de bármelyik útra is lép, mindig fontos lehet számára az elismerés és a kiteljesedés.

Diána - szeptember 18.

A nap jelentései: ragyogó. Álmodozó lehet, aki hajlamos illúziókat kergetni, ám ezért sokan irigyelhetik is, hiszen örök optimista, és nyitott a világ jóságára. Életfeladata az önfeláldozás. Életében számos olyan helyzet előállhat, amelyben lemondásra kényszerül. Ez azonban, noha eleinte gyengeségként élheti meg, idővel erősíteni fogja őt, és még talpraesettebbé teszi a boldogulásban. Nagyon fontos, hogy megtanuljon majd uralkodni szenvedélyén, hogy ne váljon annak áldozatává.

Friderika - szeptember 20.

A név azt jelenti, hogy béke és hatalom. Életfeladata a gondoskodás és a stabil háttér megteremtése. Már kicsinek is tetőtől talpig nő, ezt mind gesztusain, mind megnyilvánulásain érezni lehet. Felnőttként is imádja majd megélni nőiességét, ám akkor a központi célja már a családalapítás lehet. Párban érzi majd jól magát, ez jelenti majd számára a biztonságot. Rendkívül fontos számára már gyerekként is a dicséret, ennek hiányát jelzi, és nagyon rosszul érintheti.

Egon - szeptember 1.

A név három jelentése: erős, merész. Életfeladata, hogy felismerje, nem hatalmaskodhat a környezete felett, hanem együtt kell működnie a körülötte élőkkel. A vezetői személyiség már gyerekkorától meglátszik rajta, valószínűleg az óvodai csoportban is kisfőnöki pozíciót tölthet be. Felnőttként is jó eséllyel válhat mások felettesévé, ám csak a csapatmunka és a felelősségteljes hozzáállás árán lehet igazán sikeres. Kapcsolatában is az irányító szerepére törhet majd felnőttként, amin úgyszintén érdemes lesz csiszolnia, ha boldogságra vágyik, vagy olyan embert kell keresnie, aki domináns párt szeretne.

Máté - szeptember 21.

A név jelentése: Isten ajándéka. Életfeladata, hogy másokat támogasson, és erre bőven kaphat is lehetőséget életében, mivel a sors olyanokéval köti össze az útját, akik erre rászorulnak. Bizalmat áraszt magából, és már gyerekkorában is kiderülhet, milyen végtelenül megbízható. Felnőttként nagy szüksége lehet egy párra, akivel céljait megvalósíthatja, és aki számára is olyan biztos pont lehet, mint amilyen ő azok életében, akiknek segít.

Jeromos - szeptember 30.

A név jelentése az, hogy szent nevű. A szeretet számára mindig elsődleges lesz. Meg kell békélnie azzal, hogy saját vágyai és céljai mások, például majdani gyermekei, családja vágyai és céljai mögé kerülnek a fontossági listán. Az elengedés szintén a megtanulandó életfeladatok közé tartozik. Ebben fontos lépés lesz, hogy a saját döntéseiben bízzon, és a kudarctól ne féljen. Szüleiként már ti is sokat segíthettek neki ebben.

Ezt is szeretjük