Kényelmes, de nőcis csizmafazonok

Így légy trendi várandósan is

Fontos a lábad egészsége, de várandósan se mondj le a divatról. Ezek a csizmák ideálisak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Attól, hogy gyermeket vársz, lelked mélyén a nő nem változik: nyilván nagy pocakkal is szeretnél csinosan, divatosan öltözködni. Ám ahogy növekszik a kicsi odabent, és gyarapodik a súlyod, a lábbelidnek egyre több kritériumnak kell megfelelnie. Nyilván te is érzed, hogy a tip-top magas sarkú topánokról már le kell mondanod, de ez nem azt jelenti, hogy ezzel együtt a nőiesebb ruháktól is búcsúznod kell.

Télen, a csizmaszezonban talán picit több fejtöréssel jár összehozni az igényeket, hiszen az esztétikumon túl a lábad egészsége éppúgy fontos, valamint a praktikus, könnyű hordhatóság szintén aranyat ér, amennyiben nagy hassal kell hajolgatnod, hogy felhúzd magadra az álomcsizmát. A választáskor tehát érdemes belekalkulálni a lábdagadós időszakokat, illetve azt, hogy egyszerűen fel tudd venni, és kényelmesen, könnyedén tudj benne járni.

A sarok gondolatától sem kell teljes egészében elszakadnod, a jobb támasztás érdekében ugyanis nem baj, ha picit magasított a csizma talpa. A kockaszerű oszlopsarkak stabil tartást adnak, nem fárasztó a viselésük, ráadásul fiatalosak, csajosak és divatosak. Összeszedtük a neked való, trendi fazonokat!

Pihe-puha pulóverek nagy pocakra

Télen a pulóver már nélkülözhetetlen, de nagy pocakra is találhatsz trendi, nőies darabokat, jó áron. Nézd meg, melyek a legelőnyösebb fazonok kismamáknak!

Ezt is szeretjük