Mi a gyerek horoszkópja? Ilyen lehet az éve 2014-ben
Gyerkőcöd horoszkópjából kiderül, mire számíthat a suliban vagy az oviban, illetve kis barátai körében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezoterikus nézetek szerint csillagok állása nem csupán a felnőttek életének szálait bogozza össze és bontja ki időről időre, hanem bizony a gyerekek mindennapjait is befolyásolja. Óvodai, iskolai napjaik, kapcsolataik játszótársaikkal, illetve osztálytársaikkal, tanáraikkal ennek megfelelően alakulhatnak.

Olvasd el, a te csemetédnek mit jósolnak a csillagok horoszkópja szerint a 2014-es esztendőre!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Gyermeked Kos? Vidám évre számíthat, sok emlékezetes pillanattal, melyeket elsősorban kirándulások, illetve nyaralás, üdülés alkalmával élhet majd át. Nagyon pozitív változás lehet, hogy idén könnyebben barátkozhat, mint korábban, és sok új játszópajtásra tehet szert. Köztük lehet egy olyan kislány vagy kisfiú is, akivel akár életre szóló barátság is kialakulhat köztük. Iskolásként tanulmányi eredménye stabilan megőrizheti az eddigi szintet, igaz, tanulási kedve kicsit alábbhagyhat, de ez jegyein nagy valószínűséggel nem mutatkozik meg.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha kis lurkód a Bika jegyében született, ebben az esztendőben sajnos várhatja rossz is, jó is. Ami rossz történhet vele, az valószínűleg egy rendszeresen visszatérő konfliktus közte és egyik kis barátja közt. Bár mindig jól kijöttek, idén sajnos össze-összekaphatnak valamin. Beszélgess a gyerekkel a dologról, és segíts neki megtanulni jól kezelni a konfliktusokat! Így kibékülhetnek idővel. Az iskolában viszont csupa jó ígérkezhet a csillagok állása szerint. Javíthat egy jegyet valamiből.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha Ikrek a gyerek horoszkópja, 2014 felhőtlenül telhet a számára. Bár sok új cimborája nem lesz, azok, akikkel eddig szívesen töltötte idejét, mind körülötte maradnak, így nagy eséllyel elkerüli a magányosság. Ha egyszerre több kisgyerekkel is szokott játszani, kis vezéregyéniség alakulhat ki belőle. Tartsd azonban szem előtt, nehogy túllőjön a célon, és elnyomja a társait. Ha a csemetéd már iskolás, ebben az évben a matematika okozhat neki nehézségeket, de ha vele tanulsz, vagy magántanárt fogadsz mellé, az segíthet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként gyerkőcöd gyakran nyűgösködhet 2014-ben, és anyásabb lehet, mint valaha. Ha most kerül majd bölcsibe vagy oviba, ez okozhat sok nehézséget, de ezen is túllendülhettek egy kis kitartással és sok-sok szeretettel. Iskolásként gyermeked nehezebben koncentrálhat a tanórákon ebben az évben, ami sajnos a jegyein is meglátszódhat. Fordíts fokozott figyelmet erre, és próbáld őt úgy terelgetni, hogy ez jó irányban változzon. Ha sokat netezik vagy tévézik, de keveset alszik, az például gond lehet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán a csemetéd? 2014 olyan lehet majd neki, mint egy tündérmese. Kiegyensúlyozott lehet és jókedvű már az év elejétől fogva, és mágnesként vonzhatja maga köré a többi kisgyereket, akikkel nagyokat játszhatnak együtt. A sok új kis barátnak köszönhetően gyermeked személyisége is sokat formálódhat ebben az esztendőben. Ügyelj azért arra, hogy kikkel barátkozik, és miket tanul az illetőktől, mert kerülhet olyan gyerek is a társaságába, akitől nem kívánatos dolgokat vesz át. Iskolásként gyerkőcöd jól boldogulhat, sokat javíthat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a gyerek a Szűz jegyében született, nagyon sokat gyarapodhat a tudása ebben az évben. Ha még kisebb, akkor tágra nyílt szemekkel csodálkozhat rá a világra, és kérdések ezreivel halmozhat el, amiket feltétlenül igyekezz jó alaposan és okosan megválaszolni neki, hiszen most szivacsként szívhat magába minden új információt. Ha már iskolás a gyerek, idén jó eséllyel kerülhet az osztály legjobb tanulói közé. Ami a barátkozást illeti, az most kicsit nehezebben mehet, de a meglévő pajtások megmaradnak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg a csemetéd? 2014-ben adódhatnak rosszabb napjai, és ennek főként a hozzá közel állók lehetnek a hátterében. Ha problémák vannak a család életében, igyekezzetek minimálisra redukálni azt, amit ő ebből érzékel, hiszen még nehezebben dolgozza fel az ilyesmit. Nyűgös, kezelhetetlen, rosszalkodó kis gézengúz válhat belőle, ha nem ügyeltek erre. Nemcsak családi, de ovis, vagy iskolai gondja is lehet, például egy nevelőjével vagy társával. Beszélgessetek sokat mindarról, ami körülötte zajlik, így segíthettek neki.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a gyermeked Skorpió, hajlamos lehet belemenni mindenféle butaságba ebben az évben. Túl merész lehet például, ha fára mászásról vagy iskolai csínytevésről van szó, így baj érheti. Megsérülhet, de akár intő is landolhat az ellenőrzőjében. Tartsd most mindkét szemed a gyereken, próbáld megakadályozni, hogy bármi baja essen. Beszélgess el vele minél gyakrabban arról, mi helyes és mi nem, de persze ne szigorúan, sokkal inkább barátjaként, mert így érhetsz el nála többet. Ha keményen bánsz vele, dacból is épp az ellenkezőjét csinálhatja annak, amit kérsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas a gyerek? Nagyszerű év várhat rá, mind barátkozás, mind tanulás szempontjából. Az óvodában, illetve az iskolában, noha nem a társaság középpontja, de mindenki által kedvelt személy lehet, akinek sok kis barátja van. Ha már tanuló, akkor jegyeit sikerülhet 2014-ben a megszokott szinten tartani, sőt, akár javíthat is egy-két tárgyból, ha kicsit több időt tölt a könyvek fölött. Ezen te is segíthetsz, alakítsatok ki neki egy olyan időbeosztást, amiben van elég idő tanulni, de szórakozni, kikapcsolódni is, hiszen utóbbi nélkül nem megy jól a suli sem.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha Bak a csemetéd, ebben az évben várhatja jó is, rossz is. A jó az lehet, hogy óvodásként, illetve iskolásként sok dicséretet kap a nevelőitől. A rossz szerencsére nem érinti tanulmányait, ám legalább olyan fontos. 2014-ben ugyanis sok bosszúság érheti ugyanis amiatt, hogy valami, amit nagyon szeretne elérni - például a sportban -, nem sikerül mindjárt. Sokat csalódhat, és akár örökre elmehet az egésztől a kedve. Éppen ezért figyelj erre oda! Biztasd, bátorítsd, beszélgess vele, így segíthetsz neki, és felnőttként is könnyebb lesz elviselnie a kudarcot.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha gyermeked Vízöntő, alapvetően jó év várhat rá, ám gyakran lehet rosszabb kedve, ha ugyanis játékról van szó, képtelen elfogadni, ha veszít. Tanítsd meg arra, hogy a játék lényege elsősorban az öröm, és nem a győzelem, és aki egyszer vesztes, az máskor győztes is lehet, így nincs ok a szomorkodásra. Az iskolában 2014-ben nagy előrelépés történhet, ami lehet egy mindeddig ismeretlen tehetség felismerése, például csengő énekhangé, sakktehetségé vagy akár kiemelkedő versmondó tudományé.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak a gyerkőcöd, akkor 2014-ben elsősorban arra vigyázz, hogy ne hízzon el. Most a horoszkópja szerint sajnos sok esély van erre, ugyanis falánkabb és édesszájúbb lehet, mint valaha. Figyelj oda fokozottan étkezésére! Az óvodában, illetve iskolában sok dicséretet kaphat a csemetéd idén, és most végre meg is szeretheti azt, talán épp a pozitív visszajelzésnek köszönhetően. Barátai közül ugyanakkor valakivel véget érhet jó viszonya, vagy egy harmadik fél miatt, aki magához csábítja őt, vagy egy vita miatt.

Ezt is szeretjük