Mi a gyerek küldetése a Földön? - Születésnapja elárulja
Gyermeked korántsem véletlenül érkezett a Földre. Tudd meg, mi a küldetése.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus tanok szerint az előző életünkből hozott megoldatlan feladatok befolyásolhatják a sorsunkat - így a gyerek sorsát is. Lurkód nem véletlenül érkezett pont akkor és pont hozzád, valamit meg kell tanulnia ebben az inkarnációjában.

Úgy is mondhatjuk, hogy kapott fentről egy küldetést, ami összefüggésben áll korábbi megtestesüléseivel. Ha tudni szeretnéd, mi vár rá, olvasd el cikkünket.

Hétfő

A hét első napján érkezett csemete hajlamos fejjel rohanni a falnak, és mindenbe gondolkodás nélkül belevágni.

Hirtelen döntéseit ritkán kíséri kitartás, ezért rengeteg félbehagyott iskola, játék vagy barátság lehet mögötte. Felületessége hátterében az újdonság varázsa állhat, a kicsi szívesen fedez fel ismeretlen dolgokat.

Karmikus feladata: megfontoltan és következetesen kell az életét szerveznie, nem egyik dologból a másikba ugrani. Mivel az alaptermészete türelmetlen, sokszor nem a megfelelő pillanatban lép, ám a jövőben az átgondolt időbeosztás és döntés-előkészítés sokat segíthet.

Kedd

A gyerkőcöd kedden érkezett? Akkor nagy valószínűséggel gyanakvó természetű, aki csak a saját képességeiben bízik. Mindig mindent ellenőriz, amit nem ő végzett el, ám ez a környezetére nézve nem lesz problémamentes. Az életfeladata: megtanulni bízni az emberekben.

Ha sikerül feloldódnia, illetve kiengedni a kezéből az irányítást, kevésbé hajszolja túl magát, több ideje marad a pihenésre, a regenerálódásra és a családjára.

Szerda

A szerdai nap szülöttei vágynak a harmóniára és a nyugalomra, ám természetük nem engedi megalkudni őket. Csemetéd alkalmazkodóképessége hagy némi kívánnivalót maga után, az új - és lehetőleg magányos - utak lelkesítik, nem a csapatmunka bajnoka. Karmikus feladata: törekedni a kompromisszumos megoldásokra. A lemondással folyamatosan erősítheti az empatikus oldalát, és ezzel közelebb kerülhet az áhított megnyugváshoz. Valamilyen tömegsport vagy tánccsoport tovább nemesítheti a lelkét.

Csütörtök

Ha csütörtökön látta meg a napvilágot a gyermeked, akkor igazán empatikus személyiség, aki erőn felül segít a szeretteinek. Hajlamos túlvállalni magát, és nem figyelni az egészségére, illetve lemondani a saját érdekeiről, ha ezzel másoknak jót tehet.

Az életfeladata: határozottabban kell képviselnie önmagát és az igényeit, különben elnyomják. A folyamatos elfojtás előbb-utóbb visszaüthet, ezért támogasd önértékelését. Egyebek között kézműves szakkörökkel segíthetsz neki, hogy kikapcsolódhasson, miközben alkothat.

Péntek

A csemetéd pénteken érkezett? Akkor sokáig nem találhatja a helyét a világban, nagyon ragaszkodik a régi, megszokott dolgokhoz. Nehezen teremt új barátságokat, az óvodás társai élete végéig elkísérhetik. Nem egy felfedező típus, a járatlan utakat messzire elkerüli. Karmikus feladata, hogy rugalmasabbá váljon, és ne csak egy megoldást ismerjen el. A megmerevedett helyzeteket pedig rombolja le, és a helyükre egy újat építsen, melyben ugyanúgy meglelheti a harmóniát, és talán még jobban is működik, mint a korábbi élete.

A mese ereje

Bármilyen feladattal érkezett is gyermeked, az egészséges személyiségfejlődéshez szüksége van arra, hogy rendszeresen mesélj neki. Válogass az alábbi, ingyenesen letölthető mesék közül!

Szombat

A szombati nap szülöttei hihetetlen teherbírással és feladattudattal érkeztek a Földre. Számukra nem létezik pihenés, amíg az áhított célt el nem érték, mindent beleadnak a siker érdekében. A kudarc számukra tragédia - képesek erőn felül is teljesíteni, csak, hogy ne veszítsenek. Gyermeked karmikus küldetése, hogy ne csak tettekkel fejezze ki az érzéseit, hanem szavakkal is. Hiába tesz meg mindent a szeretteiért, ha közben a legfontosabb mondatokat magába fojtja. Egy jól megválasztott színjátszó körben sokat fejlődhet a kifejezőképessége.

Vasárnap

Lurkód a hét utolsó napján született? Akkor igazi energiagombóc, aki egy percre sem képes leülni. Nagy izgalommal fedezi fel a világot, minden érdekli a környezetében. Később hajlamos lehet túl nagy kockázatot vállalni, ha valami újat tapasztalhat - ám nagyra törő tervei mögött ritkán vannak kigondolt részletek és B-verziók. Életfeladata, hogy adott esetben szánjon több energiát az előkészületekre és a megvalósításra, illetve megtanulja, hogy az aránytalan befektetések jellemzően nem térülnek meg.

A te gyermeked melyik napon született?

Ezt is szeretjük