Minden idők legcukibb videója: totyogó és kutyusa együtt sétálnak
Meg kell nézned
Rövidke, ám annál szívmelengetőbb videó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A te gyerkőcödnek van valamilyen kisállata? Kutyája, esetleg cicája? Ha nincs, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy ezen változtassatok, és ezt bizonyára magad is így gondolod majd, ha megnézed azt a cuki videót, amely az állat és gyermek közti barátságról mesél.

Természetesen a körülményeknek alkalmasnak kell lenniük az állattartásra, ám ha van rá mód, semmiképpen nem érdemes megfosztani a kicsit egy állat nyújtotta szeretettől és mindattól, amit egy állat tartása megtanít a gyereknek.

Sok mindenre megtanít

Egy állattal ugyanis egészen más kapcsolata alakul ki a gyereknek, mint az emberekkel, így a csemete érzelmileg is gyarapszik, ugyanakkor felelősséget tanul, megtanul bánni más élőlényekkel, illetve megismeri az élet és a halál természetes körforgását is.

Kutya-gyerek barátság

Mindenen felül, és valahol talán mindezek által is a gyerek egy baráttal is gazdagodik, ha kutyája - vagy más állata - van, és ez a barátság egész más jellegű, mint amilyen a bármelyik óvodai vagy iskolai pajtásával kiépített kapcsolata.

A kutya és ember közt szövődő szeretetteljes barátság a kutyából áradó, feltétel nélküli, igaz és tiszta hűségtől és az ember felől érkező gondoskodó szeretettől lesz olyan különleges.

A kutya nem tud megszólalni emberi nyelven, de a tekintete beszél, és az ember sem ért kutyanyelven, gesztusaiból mégis mindent megért a négylábú cimborája.

Beszédes videó

Erről a csodálatos, kutya és ember, illetve kutya és gyerek kapcsolatról mesél szavak nélkül a következő videó. A cuki kisfiú, miközben kutyájával sétál, egy pillanatra ott hagyja őt, hogy közelebbről tanulmányozzon egy tócsát. A kutya türelmesen, hűségesen várakozik, majd a csöppség visszatér hozzá, és együtt mennek tovább. Hát létezik ennél beszédesebb videó a kutya-gyerek barátságról? Kattints, és nézd meg!

Ezt is szeretjük