Képek! A 8 legtrendibb tavaszi-nyári stílus

Így viseld, ha babát vársz

Nem a stílusodtól kell megválnod, csupán a régi ruháidtól. Így alakíts ki új külsőt magadnak pocakosan!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A terhesség időszaka a külső-belső változásokról szól, ám mindaközben, hogy a tested berendezkedik, a lelked pedig fokozatosan felkészül az anyaságra, arról sem szabad megfeledkezned, hogy elsősorban nő vagy. Bár az új jövevény kedvéért a korábban fontosnak vélt dolgokat is képes feláldozni az ember, az egyéniségedet és a kisugárzásodat ne hagyd füstbe menni.

Fontos, hogy kialakíts magadnak egy stílust, melyben csinosnak és magabiztosnak érezheted magad, hiszen néhány aprócska öltözködési trükkel felerősítheted a belső lényedet. Ez a várandósság alatt még nagyobb jelentőséggel bírhat, különösképp, ha nehezen viseled a megszokott vonalaid átalakulását.

Kismamadivat vagy divatos kismama?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy megtarthatják-e régi stílusukat, vagyis mit illik viselnie egy kismamának. Az illik szót akár félre is pöccintheted, inkább az legyen az irányadó, hogy mit enged meg az alakod, valamint miben érzed jól magad.

Nem muszáj a standard kismamaképet követned, csak mert gyarapodott a méreted, ugyanis az aktuális trendek kínálatában szintén rátalálhatsz olyan ruhadarabokra, melyek megfelelhetnek a testalkatodnak.

Lehetsz tehát formabontó és szexis, amennyiben a szíved úgy diktálja, ám ne hagyd figyelmen kívül a praktikussági és kényelmi szempontokat sem. A leendő anyukákat gyakran az is elbizonytalanítja az öltözködésükkel kapcsolatban, hogy nem szeretnének túlköltekezni néhány hónap kedvéért.

Ha azonban egymással jól kombinálható, sokoldalú holmikat válogatsz össze, nem kell egy szekrényre való cuccot összevásárolnod. Az olcsóbb kiegészítők szintúgy segíthetnek a stílusod megalapozásában.

Szezonális trendek, pocakra igazítva

Képgalériánkból ötleteket meríthetsz, mit és hogyan viselhetsz, illetőleg feltérképezheted a tavaszi-nyári divat pocakra alkalmazható kínálatát.

Ezt is szeretjük