Képek! 11 nélkülözhetetlen kiegészítő kismamáknak
Vidám apróságokkal is finomíthatsz a vonalaidon, ha zavar a pocakod. Vesd be a kiegészítőket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden kismama büszke a domborodó pocakjára, ám olykor megnehezítheti az öltözködést. Bár a várandósság ideje alatt a hiúság háttérbe szorul, ez nem jelenti azt, hogy teljes beletörődéssel kellene kezelned a mindennapos megjelenésedet. Az egyre méretesebb hasadat ugyan nem tudod eltüntetni, és persze nem is ez a cél, de tudatosan összekombinált ruhadarabokkal és ízléses kiegészítőkkel némiképp változtathatsz az eltolódott arányaidon, illetve kecsesebbé teheted a sziluetted.

Azokon a napokon, amikor úgy érzed, hogy a tükörben látott nő nem te vagy, hanem egy kerek arcú, feldagadt lábú, összefolyt körvonalú valaki vette át a helyét, a lehető legegyszerűbben növelheted az önbizalmad.

Hogyan válogasd össze a kiegészítőket?

Idén az élénk, valamint a pasztelles, üdeséget sugárzó kiegészítőké a főszerep. Mivel feltűnő darabokról van szó, könnyedén elterelheted velük a figyelmet az alakod hátrányairól, viszont arra is ügyelned kell, hogy ne vidd túlzásba a harsány elemeket.

Ha egyszerre szeretnél viselni övet, ékszert és sálkendőt, úgy válogasd össze őket, hogy csupán az egyikük legyen mintás vagy tekintetrablóan színes. Az egységes árnyalatú csiribirik viszont még akkor is letisztult benyomást keltenek, ha pezsdítő tónussal bírnak.

Napszemüveg és fülbevaló vásárlásakor mindig vedd figyelembe az arcformádat, valamint a nyakad hosszát. Meglehet, hogy a terhesség ideje alatt kissé kikerekedtek a vonásaid, illetve a nagyméretű pocak optikailag rövidebbnek láttatja a nyakívedet. Ebben az esetben arra kell törekedned, hogy megnyújtsd a látványt.

Terhesség hétről hétre
Kíváncsi vagy, hogyan fejlődik a baba a pocakodban? Kattins ide, és mindent megtudhatsz róla!

Trükkös és nőies holmik, amiket be kell szerezned

Kattintsd végig képgalériánkat és lesd meg, milyen kiegészítőkkel trükközhetsz, hogy magasabbnak vagy karcsúbbnak tűnhess.

Ezt is szeretjük