12 villámgyors fogyasztó tipp
Ha sürgősen kellene leadnod néhány kilót, vesd be trükkjeinket!

Dia

	Puffadás ellen	Az emésztési panaszok és az emiatt keletkező gázok nemcsak hasfájást és görcsöket, de puffadást is okozhatnak. Ilyenkor a súlyod ugyan nem emelkedik jelentősen, mégis előfordulhat, hogy nem férsz bele a kedvenc nadrágodba, a feszülő pocak pedig a bikiniben sem mutat túl jól. Szerencsére vannak olyan ételek, melyekkel helyreteheted az emésztésedet, és a puffadást is gyorsan megszüntetheted.	Kapcsolódó galéria:	Természetes megoldások puffadás ellen »

Puffadás ellen

Az emésztési panaszok és az emiatt keletkező gázok nemcsak hasfájást és görcsöket, de puffadást is okozhatnak. Ilyenkor a súlyod ugyan nem emelkedik jelentősen, mégis előfordulhat, hogy nem férsz bele a kedvenc nadrágodba, a feszülő pocak pedig a bikiniben sem mutat túl jól. Szerencsére vannak olyan ételek, melyekkel helyreteheted az emésztésedet, és a puffadást is gyorsan megszüntetheted.

Kapcsolódó galéria:
Természetes megoldások puffadás ellen »

Dia

 	Vízhajtás 	A sejtekben megrekedt folyadék nemcsak jelentős túlsúlyban mérhető, de, mivel jellemzően a combok, a fenék, a csípő és a has tájékán rakódik le, éppen a legkényesebb területeken okozhat plusz centiket. Vízhajtó kúrákkal, teákkal és káliumtartalmú zöldségekkel és gyümölcsökkel azonban gyorsan kiürítheted a felhalmozódott vizet, így a plusz kilóktól is megszabadulhatsz. 	Kapcsolódó cikk: 	7 bevált vízhajtó táplálék »

Vízhajtás

A sejtekben megrekedt folyadék nemcsak jelentős túlsúlyban mérhető, de, mivel jellemzően a combok, a fenék, a csípő és a has tájékán rakódik le, éppen a legkényesebb területeken okozhat plusz centiket. Vízhajtó kúrákkal, teákkal és káliumtartalmú zöldségekkel és gyümölcsökkel azonban gyorsan kiürítheted a felhalmozódott vizet, így a plusz kilóktól is megszabadulhatsz.

Kapcsolódó cikk:
7 bevált vízhajtó táplálék »

Dia

 	Rostdiéta 	Ha a túlsúlyodat a rossz anyagcsere, a lassú emésztés és a belekben megrekedt salakanyagok okozzák, egy béltisztító, anyagcsere-pörgető rostdiétával néhány nap alatt is látványos eredményt érhetsz el. 	Kapcsolódó cikk: 	Székrekedés és pluszkilók ellen: így működik a rostdiéta! »

Rostdiéta

Ha a túlsúlyodat a rossz anyagcsere, a lassú emésztés és a belekben megrekedt salakanyagok okozzák, egy béltisztító, anyagcsere-pörgető rostdiétával néhány nap alatt is látványos eredményt érhetsz el.

Kapcsolódó cikk:
Székrekedés és pluszkilók ellen: így működik a rostdiéta! »

Dia

 	Méregtelenítés 	Salakanyagok, megrekedt víz, puffadás, anyagcseregondok és lelassult zsírlebontás. Egy alapos méregtelenítő kúrával mindezeket megszüntetheted, ami már önmagában is súlycsökkenést jelent, de a helyreállt kiválasztó folyamatok hosszabb távon is képesek lesznek arra, hogy lebontsák és elégessék a zsírpárnákat. 	Kapcsolódó cikk: 	Egy gyógynövény, ami megszabadít a mérgektől, és beindítja a fogyást »

Méregtelenítés

Salakanyagok, megrekedt víz, puffadás, anyagcseregondok és lelassult zsírlebontás. Egy alapos méregtelenítő kúrával mindezeket megszüntetheted, ami már önmagában is súlycsökkenést jelent, de a helyreállt kiválasztó folyamatok hosszabb távon is képesek lesznek arra, hogy lebontsák és elégessék a zsírpárnákat.

Kapcsolódó cikk:
Egy gyógynövény, ami megszabadít a mérgektől, és beindítja a fogyást »

Dia

 	Meleg vizes palack 	Csak néhány kilótól szeretnél megszabadulni, de azt minél gyorsabban tennéd? Pörgesd fel az anyagcserédet! Tegyél éjszakára meleg vizes palackot a hasadra - ez fokozza az emésztés hatékonyságát, felgyorsítja a kiválasztó folyamatokat, így a zsírégetés is intenzívebb lesz.

Meleg vizes palack

Csak néhány kilótól szeretnél megszabadulni, de azt minél gyorsabban tennéd? Pörgesd fel az anyagcserédet! Tegyél éjszakára meleg vizes palackot a hasadra - ez fokozza az emésztés hatékonyságát, felgyorsítja a kiválasztó folyamatokat, így a zsírégetés is intenzívebb lesz.

Dia

 	L-karnitin 	Az L-karnitin egy protein, ami a szervezet zsíranyagcseréjéért felel, és ami sok túlsúlyos ember szervezetéből hiányzik, de bizonyos vitaminok és nyomelemek - például a C-vitamin vagy a vas - hiánya is akadályozza a karnitin zsírbontó tevékenységét. Ezért érdemes olyan multivitamin-készítményt szedned, mely nemcsak a karnitinraktáraidat tölti fel, de a zavartalan anyagcseréhez szükséges vitaminokat is pótolja. 	Kapcsolódó cikk: 	Duplázd meg a zsírégetést! - Így fogyj az L-karnitinnel! »

L-karnitin

Az L-karnitin egy protein, ami a szervezet zsíranyagcseréjéért felel, és ami sok túlsúlyos ember szervezetéből hiányzik, de bizonyos vitaminok és nyomelemek - például a C-vitamin vagy a vas - hiánya is akadályozza a karnitin zsírbontó tevékenységét. Ezért érdemes olyan multivitamin-készítményt szedned, mely nemcsak a karnitinraktáraidat tölti fel, de a zavartalan anyagcseréhez szükséges vitaminokat is pótolja.

Kapcsolódó cikk:
Duplázd meg a zsírégetést! - Így fogyj az L-karnitinnel! »

Dia

 	Szauna 	A szauna nemcsak a bőrödnek tesz jót, a méregtelenítő folyamatokat is serkenti, valamint, mivel segít kiizzadni a megkötött vizet, gyors súlycsökkenést is elérhetsz vele. Bár tartós fogyást csak a szauna hosszú távú használatával és fokozatosan érhetsz el, ha sürgősen kellene ledobnod egy-két kilót, akkor is érdemes a gőz erejével próbálkoznod. 	Kapcsolódó cikk: 	A szaunázás szabályai: így csináld, ha méregteleníteni akarsz »

Szauna

A szauna nemcsak a bőrödnek tesz jót, a méregtelenítő folyamatokat is serkenti, valamint, mivel segít kiizzadni a megkötött vizet, gyors súlycsökkenést is elérhetsz vele. Bár tartós fogyást csak a szauna hosszú távú használatával és fokozatosan érhetsz el, ha sürgősen kellene ledobnod egy-két kilót, akkor is érdemes a gőz erejével próbálkoznod.

Kapcsolódó cikk:
A szaunázás szabályai: így csináld, ha méregteleníteni akarsz »

Dia

 	Fogyókúrás tapaszok 	A villámdiéták gyors és látványos eredménnyel járnak, ám fokozott akaraterőt követelnek. Ha úgy érzed, nem vagy képes ellenállni a csábító falatoknak, szerezz be egy zsírégető tapaszt, ami a dohányosoknak kifejlesztett nikotintapaszhoz hasonlóan segít leküzdeni a kísértést, így a diétád valóban intenzív és eredményes lehet. 	Kapcsolódó cikk: 	Zsírégető tapaszok körképe »

Fogyókúrás tapaszok

A villámdiéták gyors és látványos eredménnyel járnak, ám fokozott akaraterőt követelnek. Ha úgy érzed, nem vagy képes ellenállni a csábító falatoknak, szerezz be egy zsírégető tapaszt, ami a dohányosoknak kifejlesztett nikotintapaszhoz hasonlóan segít leküzdeni a kísértést, így a diétád valóban intenzív és eredményes lehet.

Kapcsolódó cikk:
Zsírégető tapaszok körképe »

Dia

 	Fogyókúrás övek 	Ha a zsírégető edzés nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé, mégis a legproblémásabb területekre szeretnéd koncentrálni a diéta hatékonyságát, próbáld ki a fogyasztó öveket, melyek rezgése alaposan megdolgoztatja az izmokat, így villámgyorsan érhetsz el látványos eredményt anélkül, hogy különösebben megerőltetnéd magad. 	Kapcsolódó cikk: 	Fogyókúrás övek körképe »

Fogyókúrás övek

Ha a zsírégető edzés nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé, mégis a legproblémásabb területekre szeretnéd koncentrálni a diéta hatékonyságát, próbáld ki a fogyasztó öveket, melyek rezgése alaposan megdolgoztatja az izmokat, így villámgyorsan érhetsz el látványos eredményt anélkül, hogy különösebben megerőltetnéd magad.

Kapcsolódó cikk:
Fogyókúrás övek körképe »

Dia

	Akupresszúra	A holisztikus gyógyítás szerint minden mindennel összefügg, ebből pedig levezethető, hogy tested bizonyos pontjainak stimulálásával serkentheted az anyagcsere és a méregtelenítés folyamatait, ami a fogyást is jelentősen felgyorsíthatja.	Kapcsolódó cikk:	A 8 legerősebb fogyasztó akupresszúrás pont »

Akupresszúra

A holisztikus gyógyítás szerint minden mindennel összefügg, ebből pedig levezethető, hogy tested bizonyos pontjainak stimulálásával serkentheted az anyagcsere és a méregtelenítés folyamatait, ami a fogyást is jelentősen felgyorsíthatja.

Kapcsolódó cikk:
A 8 legerősebb fogyasztó akupresszúrás pont »

Dia

 	Infra kezelés 	Több kozmetikai és wellness-központban is kérhetsz segítséget a fogyáshoz, a modern gépek segítségével nemcsak gyorsan, de kényelmesen faraghatsz le a súlyodból, ráadásul kifejezetten a kezelt területekről. Az infra kezelések során a sugarak a bőröd alá hatolnak, és feloldják a zsírlerakódást, ami a kiválasztás során távozhat a testedből.

Infra kezelés

Több kozmetikai és wellness-központban is kérhetsz segítséget a fogyáshoz, a modern gépek segítségével nemcsak gyorsan, de kényelmesen faraghatsz le a súlyodból, ráadásul kifejezetten a kezelt területekről. Az infra kezelések során a sugarak a bőröd alá hatolnak, és feloldják a zsírlerakódást, ami a kiválasztás során távozhat a testedből.

Dia

 	Fogyasztókrémek 	A vérbőséget és melegséget okozó fogyasztó kencék nemcsak gyors eredményt hoznak, de ráadásul a megcélzott területekről tüntetik el a párnácskákat. Tekercseléssel, illetve masszázzsal tovább fokozhatod a krémek hatékonyságát, melyek a narancsbőr eltüntetésében is segíthetnek. 	Kapcsolódó cikk: 	A 4 legjobb fogyasztókrém »

Fogyasztókrémek

A vérbőséget és melegséget okozó fogyasztó kencék nemcsak gyors eredményt hoznak, de ráadásul a megcélzott területekről tüntetik el a párnácskákat. Tekercseléssel, illetve masszázzsal tovább fokozhatod a krémek hatékonyságát, melyek a narancsbőr eltüntetésében is segíthetnek.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legjobb fogyasztókrém »

Ezt is szeretjük
Fotó: