Fogyókúrás övek körképe
Rezegj és fogyj!
A fogyasztó övek segítségével könnyen és egyszerűen faraghatod le a centiket. Körképünk segít a választásban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A különféle fogyasztó eszközök piacán kiemelt helyet foglalnak el az izmokat stimuláló és ezáltal az edzéshez hasonló hatást elérő karcsúsító övek, melyek egyik legnagyobb előnye az, hogy segítségükkel anélkül érhetsz el látható eredményt, hogy különösebben megerőltetnéd magad.

Mindemellett az sem elhanyagolható szempont a rezgő övek esetében, hogy a test valamennyi kritikus pontján, így a hason, a combokon, a fenéken és a karokon is biztonsággal alkalmazhatók. Ha beszereznél egyet, érdemes a következők közül választanod.

Microcomputer vezérelte fogyás

Több jótékony tényező együttes alkalmazásával biztosítja a megfelelő mértékű súlyvesztést a fogyókúrás övek sorából teljesítményével és árával is kiemelkedő Tiens fogyasztó öv. Az öt motor által vezérelt zsírégető készülék vibromasszázs, hőkezelés és mágneses hatás funkcióval is bír, melyek révén viszonylag rövid idő alatt látható eredmény érhető el alkalmazásával.

Az övet rendkívül egyszerű használni, hiszen microcomputer-vezérlésének köszönhetően könnyen be lehet rajta állítani a választott edzésprogram intenzitását és erősségét is.

Az eszköz kiemelkedő hatékonyságán túli legnagyobb előnye, hogy bármely testrészen, így a fenéken, combon, csípőn, derékon, sőt, még a karokon is nagy biztonsággal alkalmazható.

A fogyasztó öv ára: 19 490 forint.*

Testformálás maximumon

A belső szervek stimulálásával, valamint a zsírsejtek lebomlásának elősegítésével biztos és gyors fogyást garantál a Max Turbo alakformáló-masszírozó öv, mely fogyasztó hatása mellett jótékony hatással bír emésztésedre, mindemellett pedig a szervezetedbe kerülő tápanyagok gyorsabb felszívódásához is hozzájárul.

Az öv melegítő funkcióval is rendelkezik, így az ideális hőmérséklet elérését követően a kezelt felületen a vérkeringés élénkítésével felgyorsítja a méreganyagok kiválasztását és kiürülését is.

Vibrációs hatásának köszönhetően lebontja a testedben felhalmozódott zsírsejteket, sportmasszázs funkciójával pedig izmaid többségét is képes alaposan és intenzíven átmozgatni, hozzájárulva ezzel izomzatod erősítéséhez, karbantartásához. Az övet szintén valamennyi kritikus területen lehet használni, beleértve a hátat is, melyet oszcilláló mozgása révén képes teljesen ellazítani, egy igazi hátmasszázs érzetét nyújtva ezzel.

A fogyasztó öv ára: 13 900 forint.*

Vénuszi szépség fogyasztó masszázzsal

A rezgés és a vibrálás jótékony hatásait ötvözi a Vénusz fogyasztó-masszírozó öv, mely eszköz ezen két mozgás egyesítésével látványos eredmény produkálására képes. A kellemes érzést biztosító masszázsöv három automata és egy manuális funkció révén biztosítja a könnyű és egyszerű kezelhetőséget. Az eszköz vibrációs hatása révén hozzájárul a kezelt testrészeken felhalmozódott zsírsejtek gyorsabb lebomlásához, ezáltal pedig használata gyors és rendkívül látványos eredményhez vezet, ráadásul a narancsbőrt is kiemelkedő hatásfokkal kezeli. A Vénusz fogyasztó-masszírozó övet szintén a test több pontján, így többek között a hason, a combokon és a csípőn is lehet használni.

A fogyasztó öv ára: 9 500 forint.*

Fogyasztó övvel a feszes hasért

Kifejezetten a karcsú derékra és a kockás hasra áhítozóknak fejlesztették ki a Beurer EM 30 hasizom-erősítő övet, mely elektromos izomstimuláló technológiájának köszönhetően gyors és látványos eredmény elérésére képes. Ergonometrikus kialakításának köszönhetően az öv bárhol és bármikor viselhető, így segítségével akár munka vagy tévénézés közben is tökéletesre formálhatod testedet.

Az eszköz rendkívül könnyen alkalmazható, hiszen LCD-kijelzője segítségével egyszerűen választhatsz a gépbe beiktatott öt alapprogram közül, valamint az egyes edzésprogramok intenzitását is saját igényeidhez igazíthatod. Az öv segítségével korábbi edzéseidet is nyomon követheted, hiszen beépített memóriájának köszönhetően vissza tudod nézni az előzőleg alkalmazott programokat is. A Beurer EM 30 hasizom-erősítő öv kifejezetten a has és a derék formálását szolgálja.

A fogyasztó öv ára: 9900 forint.*

*Internetet fellelt, tájékoztató jellegű árak.

OLVASD EL EZT IS!

akupresszura
  • akupresszúra
  • fogyasztó praktikák

Tartós fogyás diéta nélkül

tapasz
  • fogyasztó praktikák
  • éhségcsökkentő

Zsírégető tapaszok körképe

Ezt is szeretjük