A nyár egyik legegészségesebb gyümölcse, ami nem csak lekvárnak jó: így használd a diétában a sárgabarackot
Alakbarát finomságok sárgabarackból.

Hiába az egyik legnépszerűbb gyümölcs nyáron, szinte csak süteményekben és lekvárokban szokás találkozni a sárgabarackkal, pedig ennél sokkal gazdagabban felhasználható a menüben, hiszen amellett, hogy finom, még a fogyókúrának is kifejezetten jó barátja.
A friss sárgabarack rostokban kifejezetten gazdag, melyek a víz hatására megduzzadnak, ezért segítenek hamar elérni a teltségérzetet. A rostok az emésztést és az egészséges bélmozgást is támogatják. Ezenkívül a sárgabarackban rengeteg a béta-karotin nevű antioxidáns, mely segíthet fellépni a rák, valamint a szív- és érrendszeri betegségek ellen a kutatók szerint.
Hogyan fogyaszd a sárgabarackot nyáron?
A sárgabaracklekvár szinte állandó résztvevője az ünnepi asztaloknak, de a friss sárgabarack is legalább ilyen jól beilleszthető a nyári menübe. Rengeteg grillétel és hideg desszert készíthető belőle, mely nemcsak finom és diétás, de hűsítően is hat a kánikulában. Érdemes kipróbálni őket.
A képek forrása: Getty Images.

Prémium vitaminok szerves forrásából
Fedezd fel a BioTechUSA új, prémium étrendkiegészítőit, melyeket a természet által inspirált hatóanyagok gondos válogatásával alkottunk meg a szervezetünk optimális működésének támogatására. A funkcionális termékek tökéletesen kiegészítik egymást, így teljeskörű megoldást nyújtanak a legmagasabb szintű napi rutinhoz.

Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- fogyókúra
- étrend-kiegészítő