Képeken 8 ínycsiklandó reggeli, ami beleillik a paleodiétába
A paleoétrend mellett is lehet változatosan és sokszínűen étkezni.

egészséges reggeli 1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Évek óta töretlen népszerűségnek örvend a paleolit étrend, ami azoknak a táplálékoknak a fogyasztását javasolja, amiből már az ősember is jóízűen lakmározott, így az étrendből érdemes kiiktatni az előrecsomagolt, feldolgozott és félkész élelmiszereket, a gabonát, a hüvelyeseket, a feldolgozott húskészítményeket, a tejtermékeket és a cukrot.

Helyettük minél több, rostokban gazdag zöldség kap helyet a tányéron, az állati húsok közül a vadhús és a baromfi mellett többek között a marha, sertés, bárány és a halfélék, tengeri gyümölcsök is megengedettek, ahogyan a magvak és a gyümölcsök is.

Isteni paleoreggelik

A paleoétrend mellett is lehet változatosan és sokszínűen étkezni. Nyolc reggeli-alternatívát mutatunk, amelyek nem csak isteni finomak, de egész délelőtt eltelítenek, és energiával látnak el.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük