110 kilóról 60 kilóra fogyott Kara, az egészsége volt a tét: depressziós lett, és járni is nehezen bírt a túlsúly miatt
Kara magányában az evésbe menekült, majd 50 kilót fogyott.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 34 éves Kara Henderson gyerekkorától kezdve túlsúlyos volt. Miután asztmát állapítottak meg nála az orvosok, még inkább elhatárolódott attól, hogy bármilyen sportot űzzön, hiszen nehezére esett a mozgás, gyakran kifulladt, így a pluszkilók is hamar megmutatkoztak rajta - írja a The Daily Mail. 

A csúfolódások állandó céltáblájává vált, az osztálytársai verbális bántalmazásai elől pedig még inkább az evésbe menekült, és éjszakánként álomba sírta magát. A húszas évei elején férjhez ment, de tengerészként dolgozó párja sokat volt távol. Depressziós lett, és magányában is az ételek jelentették számára a megnyugvást. 2017-ben már 110 kilót mutatott alatta a mérleg.

50 kilót fogyott, fürdőruhában mutatta meg magát

Kara ebben az évben eldöntötte, hogy gyomorszűkítő műtét segítségével próbál lefogyni, mivel képtelen volt gyermekével játszani, állandóan kifulladt, és járni is alig bírt a nagy túlsúly miatt. Második gyermeke születése után visszaszedte a leadott kilókat, de másodszor már tudatosan, életmódváltással sikerült a feleslegtől megszabadulnia. 

Borító- és ajánlóképek: Northfoto

Ezt is szeretjük