70 kilótól szabadult meg a fiatal nő! Képeken a döbbenetes változás
Testsúlya felét adta le a fiatal nő! Téged is inspirálhat Taryn Haley komoly eredménye.

elotte utana
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha fogyni szeretnél, valószínűleg semmi sem inspirál jobban, mint egy-egy pozitív példa. Taryn Haley éppen olyan ember, akinek példáját érdemes követni.

Taryn pár éve túlsúlyosan...
...és ma 72 kilóval

A fiatal nő 140 kilogrammot nyomott, amikor 2012 januárjában azt mondta, ideje megszabadulni a fölös kilóktól. 2013-ban már csak 72 kiló volt - írja a popsugar.com.

Testsúlya felét veszítette el

A legkomolyabb motivációja az volt, hogy férjével gyermeket szerettek volna, és ekkora túlsúllyal komoly egészségügyi kockázatot jelentett volna a terhesség mind magára, mind a babára nézve.

Taryn kedvenc mozgásformája a futás, emellett rendszeresen úszik, zumbázik. Naponta edz legalább 45 percet, hetente többször végez intervallum edzést is.

Naponta ötször eszik három-négyóránként kis adagokban. A reggeli általában zabpehely és joghurt, tízóraira sokszor eszik alacsony zsírtartalmú túrót ananásszal, ebédre szívesen fogyaszt valamilyen ízletes salátát. Uzsonnára legtöbbször egy marék diót eszik, vacsorára pedig jöhet a sült zöldség valamilyen fehérjével. Taryn átlag 1500 kalóriás napi étrenden van. Ehhez íme, néhány mintanap.

Amit felejts el!

Az alábbi galériában mutatunk néhány olyan gyakorlatot, ami nem igazán segít abban, hogy megszabadulj az plusz kilóktól, felesleges unásig ismételned.

Ezt is szeretjük