Ínycsiklandozó diétás ebéd 300 kalóriával: 2 perc alatt kész, és utána bárhová magaddal viheted!
Nagyon praktikus és ízléses.


- Visszatért az egyik legelőnytelenebb trend: az alacsony derekú nadrágot máig nem hevertük ki »
- A Mundruczó-film 32 éves sztárja elképesztően stílusos: Vanessa Kirby megjelenése mindig kifogástalan »
- Ez a nőies cipőfazon 60 éve nem ment ki a divatból: a Chanel klasszikusáért még ma is bolondulnak a nők »
- "Lehet, hogy szűk lesz egy kicsit, de a férje majd bejáratja" - Magyar nők megrázó vallomásai a férjöltésről
- Auschwitzban halt meg a 14 éves lány: utolsó fotói még megrázóbbak színesben
- Varga Feri után felesége is lefogyott - Balássy Betty ennyire karcsú lett
- Meghan új frizurája telitalálat: az állapotos hercegné gyönyörűen fest a friss felvételen
- Az 50 évvel ezelőtti Budapestről kerültek elő fotók: nagyon más volt akkor az élet a fővárosban
Ha az ételekről van szó, nagyon sokszor nemcsak az számít, hogy jó ízük van-e, de az első megítéléshez nagyon erősen hozzájárul az is, hogy illatú-e az étel, és mennyire néz ki gusztusosan. Ha szeretnéd megkedveltetni magaddal az egészséges, fogyókúrás ételeket, mutatunk egy egyszerű, praktikus módszert, amellyel nagyon kívánatossá teheted az ebédedet!
Nem szimpatikusak a bebarnult turmixok, undorodsz a meglottyadt salátától, az elfolyt paradicsomtól és a másnapra már puhuló zöldségektől? Akkor így készítsd el este a másnapi ebédedet!
Ebéd dunsztosüvegben
Első lépésként szerezz be egy négy- vagy ötdecis, széles szájú, csavaros fedelű üveget, melynek a fedele biztosan zár. Ezt követően az alábbi videóban látottaknak megfelelően készítsd el kedvenc salátádat úgy, hogy rétegenként öntöd bele a hozzávalókat az üvegbe.
A módszer részben azért praktikus, mert lezárva sokkal kevésbé oxidálódnak, puhulnak a zöldségek, másrészt pedig amikor kiöntöd az üvegből a salátát, minden hozzávaló szépen elkeveredik. A csomagolási módszer ráadásul nagyon látványos, így sokkal könnyebben megkívánod majd az ebédet, még akkor is, ha nincs kifejezetten kedved ilyet enni.
A videóban két evőkanál ecetes olívolajat tölt az asszony először az üvegek aljába, melyre egy marék koktélparadicsom, üvegenként egy kisebb uborka, egy evőkanál apróra vágott olajbogyó, egy evőkanál feta sajt, körülbelül 80 gramm csirkemell és a maradék helyet kitöltő mennyiségű salátalevél kerül. Ez összesen 300-350 kalória, melyet csökkenthetsz, ha kevesebb sajtot és olajat használsz.
Mi mindenre használhatod még?
A dunsztosüvegedbe nemcsak saláták kerülhetnek, de akár a turmixot is megóvhatod attól, hogy bebarnuljon, ha elkészítés után rögtön csavaros üvegbe teszed.
Az ebéded rétegei közé a zöldségek, gyümölcsök, magvak és sajtok mellé kerülhet felkockázott csirkehús, sőt, akár teljes kiőrlésű tészta vagy barna rizs is. Próbáld ki a módszert az összes kedvenc, egészséges recepteddel!
Diétás reggelik hét napra
Ne csak az ebédet készítsd el diétásan, próbáld ki ezeket a gyorsan összeállítható, egyszerű reggeliket is, melyektől jóllakottan, pörgő anyagcserével indul a nap!
OLVASD EL EZT IS!

- cukorbetegség
- szénhidrát
160 grammos szénhidrátdiéta pontos étrenddel: fogyni vágyóknak és inzulinrezisztenseknek

- ital
- antioxidáns
Naponta 3x3 deci, és zsírégető üzemmódba kapcsol az anyagcsere
- energia
- reggeli