Étvágycsökkentő, cukormentes reggelik: 9+1 laktató ötlet a napkezdéshez
Nem dobják meg a vércukorszintet!

reggelizes
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az éhség alakulását nagyban meghatározza a vércukorszint, mely általában a reggeli órákban, éhgyomorra a legalacsonyabb. Ha ilyenkor gyors felszívódású szénhidrátokat - fehér lisztet, cukrot - viszel be, akkor azok hamar bekerülnek a véráramba, és megemelik a vércukorszintet.

Ez a hatás azonban nem tart sokáig. Amikor pedig a vércukorszint ismét csökken, újra megéhezel, így ezek a táplálékok növelik az étvágyat. Reggel különösen érzékeny erre a szervezet. Mivel az első étkezés egész napra befolyásolhatja, mennyire és milyen sűrűn leszel éhes, nagyon nem mindegy, mit fogyasztasz.

Cukormentes reggelik

Amikor a vércukorszint alacsony, a szervezet gyorsan hasznosítható energiaforrás után sóvárog, így ezért esznek olyan sokan szívesen a korai órákban cukros müzlit és péksütit. Ezektől azonban jobb tartózkodni, illetve cukor- és fehérlisztmentes reggelit fogyasztani, hogy egész nap könnyebben kordában tartsd az étvágyadat.

20% kedvezmény cukorhelyettesítő eritritre!

A 20%-os nap keretében kedvezmény jár december 15-én a Diéta Life Marketnél az 1 kilós eritritre, melynek kalóriatartalma és glikémiás indexe is nulla! Ezt és minden más terméket is 20%-kal olcsóbban vehetsz meg náluk a 20%-os napon!

Részletekért kattints ide!

Promóció

Mivel a gyümölcsök egy része is gyors felszívódású fruktózt tartalmaz, akár ezeket is jobb lehet kerülnöd, noha a nap más szakaszában fontos és hasznos részei a diétának. A másik lehetőség, hogy, ha sok rostot viszel be mellé, a gyümölcscukor jóval enyhébb hatást vált ki, ezért nem feltétlenül minden gyümölcsös reggeli teszi tönkre a fogyókúrádat. 

Mutatunk egy sor ízletes, laktató reggelit, mellyel könnyebb lesz tartani a diétát!

Ezt is szeretjük