8 ásványi anyag, ami leradírozza a pluszkilókat: elképzelhetetlen nélkülük a zsírbontás
A fogyáshoz nemcsak a megfelelő testmozgásra és kalóriacsökentett étrendre van szükség, de mikrotápanyagokra is.

GettyImages-1280180130
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vitaminok és az ásványi anyagok éppolyan fontosak a fogyókúrában, mint a megfelelő táplálkozás vagy a mozgás, hiszen ezekkel a mikrotápanyagokkal nemcsak a fellépő hiánybetegségek kerülhetők el, de hozzájárulnak az emésztés és az anyagcsere megfelelő működéséhez, egyes fajták még a fogyási folyamatokat is beindíthatják, ezáltal a pluszkilók is gyorsabban olvadnak majd.

A diéta ideje alatt kevesebb táplálék jut a szervezetnek, hiszen a fogyáshoz kalóriacsökkentett étrendre van szükség, ezért nagyon fontos, hogy az ember mindig olyan ételek közül válogasson, amelyek gazdagok ásványi anyagokban és vitaminokban.

Ásványi anyagok, amelyek támogatják a fogyókúrát

Mivel ásványi anyagot a szervezet csak nagyon minimális mennyiségben képes előállítani, így azokat a táplálkozás révén kell bevinni. Néhány közülük nem hiányozhat az étrendedből, ha azt szeretnéd, hogy kevesebbet mutasson a mérleg.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük