Mit árul el rólad a munkád?
Karmikus titkok
Pályaválasztásod elárulja, milyen karmát hoztál magaddal. Módodban áll ezt megtisztítani, hogy következő életedre pozitív karmát teremthess.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pályaválasztásod nemcsak személyiségedről árulkodik, hanem arról is mesél, hogy milyen karmát hoztál magaddal előző megtestesüléseidből. Azok például, akik szociális vagy egészségügyi területen dolgoznak, valószínűleg törődnek mások jó közérzetével, és munkájuk révén az ő javukat kívánják szolgálni.

A kevésbé képzett emberek általában alacsony társadalmi presztízsű, szaktudást nem igénylő munkát végeznek, melyek nem teszik lehetővé számukra az önkifejező kreativitás kibontakoztatását, és kevés alkalmat adnak képességeik felfedezésére. Mindkét példában felfedezhető a karma hatása a pályaválasztásra, még akkor is, ha az adott tevékenység nem enged egyértelműen erre következtetni.

Társadalmi hatások

Az egy csoportban élő vagy egy helyen dolgozó emberek természetes módon hatnak egymásra, miközben a külső körülmények is befolyással vannak rájuk. Ez utóbbiak már a család szintjén is megjelennek. Ha a szülők időt és pénzt fordítanak gyermekük oktatására, és értékelik tanulmányi sikereit, a gyermeknek nem okoz majd gondot az elhelyezkedés felnőttkorában.
 
Azok a gyerekek viszont, akik olyan családba születnek, ahol a képzéssel kapcsolatos elvárások alacsonyabbak, még akkor is lényegesen kisebb eséllyel találnak jó állást, ha egyébként értelmesek és törekvőek. Az elmúlt életekből hozott lenyomatok tehát a képzés jellege által terelnek a karmikus feladatodnak leginkább megfelelő pálya felé. Nyilván te is számos történetet hallottál már szegénységből és elnyomottságból kiemelkedett emberekről, akik kezükbe vették a sorsukat, és végül figyelemreméltó életpályát futottak be.
 
Mások jó helyzetből indulnak, ám később félresiklik az életük, és lecsúsznak. Gyanítható, hogy azok, akiknek a pályájában gyökeres változás áll be, kollektív karmájuknál és környezetüknél sokkal erősebb személyes karmával rendelkeznek. Azért lettek sikeresek, illetve vallottak kudarcot, mert az elmúlt életeikből hozott erős karmikus lenyomatok megfelelő feltételek közé kerültek ebben a megtestesülésükben, és beérett a gyümölcsük.
 

Tedd etikusabbá a munkádat!

Nagymértékben megtisztíthatod a korábbi inkarnációidból hozott rossz karmát azáltal, hogy etikusabbá teszed a munkádat. Alkalmazotti státuszban nyilvánvalóan nem áll módodban gyökeresen megváltoztatni a cég működését - erre azonban nincs is szükség. Már az is sokat jelent, ha a munkavégzés során mindig szem előtt tartod az alábbiakat.

Hasznos tippek

Amennyire a körülmények lehetővé teszik, igyekezz megválogatni, hogy kivel és mit dolgozol. Ha a munkáltató cég legális, emberre és környezetre ártalmatlan tevékenységet folytat, már jó úton jársz.

Ügyelj arra, hogy minden tetted helyes lelki indíttatásból eredjen. Egy-egy meggondolatlan, látszólag kedves cselekedet balul elsülve problémát okozhat. Ha például anélkül sietsz kollégád segítségére, hogy megkérdeznéd, szüksége van-e erre, alkalmatlannak vagy tehetetlennek érezheti magát.

Előfordulhat, hogy nehezen jössz ki munkatársaiddal - nem is várható el, hogy mindannyiukat kedveld. Ennek ellenére mindenkivel lehetsz kedves és udvarias, akkor is, ha némelyiküket nem szívleled.

Néhányan teljesen helyénvalónak érzik, hogy hazaviszik a megmaradt irodaszereket vagy más munkaeszközöket. Valójában ez lopás, azaz helytelen cselekedet, és rossz karmát idéz elő akkor is, ha nem egyének, hanem egy vállalat ellen irányul. Az az érv, hogy a cég számol az alkalmazottak kisebb dézsmálásaival, semmi esetre sem teszi etikussá magát a tettet.

A munkanap bizonyos szakaszában - főként a kora délutáni órákban - lanyhul a figyelem. Ilyenkor könnyű hibázni, illetve megcsúszni a határidőkkel - még akkor is, ha tudod, hogy ezzel később valaki más munkáját nehezíted meg. Ha nehezedre is esik összeszedettnek maradni, tartsd fenn a megfelelő munkamenetet.

A jó motiváció fontossága

Bizonyára te is ismersz olyan embereket, akiket elsődlegesen az motivál, hogy minél több pénzt keressenek. Karrierjük tükrözi ezt az ambíciót. Lehet, hogy munkájuk sok stresszel járt, és célorientált látásmódot igényel - ezért is fizetnek érte többet. Foglalkozásuk etikai értékei, illetve az, hogy az adott tevékenység veszélyes-e az emberre vagy a környezetre, valószínűleg kevésbé fontos számukra.

Bár idővel jómódúvá válnak, egyúttal negatív karmát is teremtenek, azaz a következő életükre vagy életeikre nézve szenvedést okoznak maguknak.

Ugyanennek természetesen a fordítottja is igaz. Ha a munkavégzés során arra törekszel, hogy hasznára légy szűkebb és tágabb környezetednek, fokozatosan megtisztíthatod a karmádat. Ily módon már a jelenlegi életedben lehetőséged nyílhat arra, hogy olyan állást találj, ahol alkalmad lesz képességeid kibontakoztatására, valamint kellő anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesülsz - következő megtestesülésedben pedig sokkal jobb helyzetből indulhatsz majd.
 
Cikkünk Gill Farrer-Halls Karma és sorsalakítás című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

bolygo karma lead
  • horoszkóp
  • asztrológia

2010-es karmahoroszkóp

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

Ezt is szeretjük