Szeretnél még idén férjhez menni?
2 gyűrűsürgető varázslat, ami segíthet
A varázslatok által párod hamarosan megkérheti a kezed.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek máskor érik meg a gondolat a fejében, hogy szeretne férjhez menni, ám az szinte általános igazságnak mondható, hogy a nők előbb jutnak el erre a pontra, mint a férfiak.

Ha te is párkapcsolatban élsz, és szívesen látnál már egy csinos kis gyűrűt az ujjadon, de párod Pató Pál úr módjára halogatja a lánykérést, segítségül hívhatod az ezotériát, hogy mindenféle direkt célzás nélkül kicsit megsürgesd őt az elhatározásban.

Vannak ugyanis olyan varázslatok, amelyek kifejezetten arra hivatottak, hogy nősülési szándékot keltsenek a férfiban. A következő kettő voodoo-varázslat is ilyen. Mivel igazán egyszerűek, és nem kellenek hozzájuk bonyolult kellékek, te is könnyedén elvégezheted őket otthon, amennyiben biztos vagy a választottadban, és szeretnél a menyasszonya lenni.

Virágszirom-varázslat

A varázslathoz a következőkre lesz szükséged:

  • egy nagyobb szirmú piros színű virág,
  • egy toll,
  • egy üveg rózsavíz,
  • egy edény.

A varázslathoz érdemes nagyobb szirmú virágot választanod, mert a szirmaira ki kell férnie a párod nevének, illetve, ha nem akarsz kibabrálni magaddal, olyat válassz, aminek nincs túlzottan sok szirma. Az első tehát, amit tenned kell, hogy ráírod a virág szirmaira a kedvesed teljes nevét. Ezután egy edénybe önts rózsavizet, és dobáld bele a szirmokat! Végül szedd ki őket, szárítsd meg, és vidd el oda, ahol a párod lakik, majd szórd szét a szirmokat a háza körül! A varázslat ideje alatt koncentrálj erősen arra, hogy szeretnéd, ha mielőbb sor kerülne az eljegyzésre.

Hajszálvarázslat

Ez a varázslat már sokkal időigényesebb, és kíván némi kreativitást is. A következők kellenek hozzá:

  • 10 hajszál tőled,
  • 25 hajszál a párodtól,
  • fémedény vagy -vödör,
  • gyufa.

Míg a tíz saját hajszálat könnyűszerrel megszerezheted, a 25 hajszálat a pasidtól már nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz. Ám éppen azért, mert sok vesződséggel jár, ez a varázslat erősebb hatással bírhat.

A hajszálakat egy kis ügyeskedéssel úgy is gyűjtögetheted, ha nem akarod a párod haját ritkítani, hogy abból a fésűből, amiről tudod, hogy csak ő használja, kiszeded a benne maradt hajat, vagy megnézed, a párnáján, esetleg a sapkájában vagy pulóverében nem maradt-e néhány hajszál.

Ha megvan minden hajszál, keverd össze a sajátjaidat az övével, majd tedd az összest a fémedénybe, és gyújtsd meg a hajszálköteget! Nem lesz kellemes illata, de a jegygyűrűért megéri elviselni. Miközben a hajszálak égnek, mondd el ezt a voodoo-varázsigét: Tambur Chambur Házasság Kaban Kabii Tumbaa.

Azért fémedényben kell az égetést végezni, hogy minél biztonságosabb legyen. Ezt a varázslatot csak nagy elővigyázatossággal, felnőttként végezd el, és az égetés befejeztével locsold le a hajszálakat vízzel, nehogy tűz keletkezzen a lakásban.

Ezt is szeretjük