Az Antarktisz jege alatt találták meg az új orvosi csodaszert!

A kínai hagyományos orvoslás új, innovatív eszközeit ismerheted meg cikkünkből. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

A TIENS vállalat Európai Régiójának Nemzetközi Konferenciáját 2015. június 26-28 között Budapesten rendezték meg. Több száz lelkes résztvevő hallgathatta meg a TIENS európai régiójának vezetői szemináriumán a cég tanácsadóinak és vezetőinek inspiráló beszédét, valamint bemutatták a legújabb termékeket és üzleti irányzatokat is.

A 20. születésnapi szemináriumon termékkarnevált rendeztek, majd látványos showelemekkel tarkított konferencián mutatták be a cég legújabb termékeit, a revitalizáló és hidratáló arcmaszkokat, a Kardit - krillolajkapszula -, valamint a SPAKARE termékcsaládot.

Tradíció és innováció

Vivienne Lee, az Európai Régió Elnöke beszélt a cég töretlen sikerének titkáról, valamint a kitűzött jövőbeli célokról. A vállalat termékfejlesztései a tradicionális kínai orvoslás három alappillérére épülnek, amelyek közül az első a méregtelenítés.

- Kínában úgy tartják, minden betegség a vastagbélből indul ki, így kulcsfontosságú karbantartani ezt a szervünket. A második lépés a tápanyagpótlás különböző étrend-kiegészítőkkel, majd következhet az immunrendszer regenerációja - avat be Papp Gulnara, Arany Oroszlán vezetői szintű, Autó- és Yacht-díjas tanácsadó és Country Speaker.

- Lessük el a kínaiak titkát, és kortyolgassunk rendszeresen déli ginzengteát, ami segít, hogy mindig fittek legyünk, és méregtelenítsük a testünket - tanácsolja Hajdú Gábor 7*-os szintű tanácsadó, az Európa Régió Tanácsadói Testületének tagja. - Majd jöhet a legtisztább antarktiszi vizekből halászott krill- - azaz világítórák - kivonat, amely még a halolajnál is gazdagabb omega-3 zsírsavakban, és hatóanyagai jobban beépülnek a szervezetbe.

- Persze a táplálékkiegészítő szedése mellett ügyeljünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra is - hívja fel a figyelmet Bíró Anna 8*-os szintű tanácsadó.

Ezt érdemes tudnod a cégről

A TIENS Group Company többek között egészségügyi tanácsadásban, biotechnológiában és turizmusban érdekelt világcég. A cég központja Tiencsinben található, ahol egy közel 2 milliárd euróból létrehozott ipari komplexumban alakították ki a kutatás és fejlesztés, a gyártás, a logisztika, a minőség-ellenőrzés, a tesztközpont, az egészségmenedzsment-központ épületeit, hogy a legkiválóbb minőséget tudják biztosítani termékeik előállításánál.

Az ipari parkban emellett szállodákat, konferencia-központot, kiállítóközpontot is találhatunk, illetve saját nemzetközi egyetemének konstrukciós munkálatai is folynak éppen. A termékek tanácsadói hálózaton keresztül jutnak el a vevőkhöz, ami egyben óriási üzleti lehetőséget és elismerést biztosít a tanácsadók számára.

- Az öko csomagolóanyag, az egyre kevesebb műanyag használata a TIENS-nél fontos szempont, sőt, a cég egyik innovációja a szennyezett vizek tisztításának speciális technikája is - emeli ki Vivienne Lee, az Európai Régió Elnöke. Jelenleg egy izgalmas DNS-projekt van készülőben a világszerte ismert kínai TIENS vállalatnál.

Ezt is szeretjük