6 egyszerű jógapóz, ami felébreszti az anyagcserédet és a lelkedet is
Képekkel
A jóga nemcsak a lelket, de a testet is felszabadítja.

A stresszes életmód, a mindennapi rohanás és a rendszertelen táplálkozás könnyen felborítják az anyagcserét, emiatt pedig rossz lesz a közérzeted, nő a betegségek kialakulásának esélye, valamint a súlyod is gyarapodni kezdhet. Szerencsére a jóga az emésztési zavarok orvosolásában is segít. Mutatunk néhány ászanát, ami felpörgeti az anyagcserét, és amit otthon is beiktathatsz a mindennapjaidba, de a gyakorlatok maradéktalan elsajátításáért érdemes tanfolyamra járnod.

Egy kiegyensúlyozott reggeli a család minden tagja számára elengedhetetlenül fontos, de különösen a gyerekek megfelelő fejlődéséhez. A közös családi reggeli remek alkalom a napi feladatok átbeszélésére, így nemcsak testileg, de lelkileg is feltölthetjük magunkat közben. A helyes táplálkozáshoz és kiegyensúlyozott életmódhoz hasznos tippeket, inspirációt találtok a www.igyteljesazelet.hu oldalon.

Salaktalanító reggelik

Ha méregteleníteni szeretnéd a szervezeted, figyelj oda a reggeli étkezésekre, és azok során méregtelenítő ételeket fogyassz! Íme, néhány példa.

Ezt is szeretjük