3 egyszerű és finom reggeli, amit magaddal vihetsz az irodába
Nem kell az iroda büféjére vagy a legközelebbi pékre hagyatkoznod, vidd magaddal ezeket!

Dia

	Tojássaláta	Nem, a majonézt elő se vedd, ez nem az a változat lesz. Válogass össze néhányat a kedvenc zöldségeidből, készíts nyolcperces tojást, darabold össze őket egy tálban, fűszerezd némi sóval, egy kis frissen őrölt borssal, és már mehet is a hűtőbe, másnap pedig elkísérhet a munkába. A tojáshoz leginkább az uborka, a snidling és a paprika passzol, ha kalandosabb hangulatodban vagy, egy-két szelet alma is mehet mellé, remek ízük lesz együtt. A tojásban található fehérje gondoskodik arról, hogy kihúzd ebédig, és az emésztésedre is jó hatással lesz, akárcsak a friss zöldségek.  

Tojássaláta

Nem, a majonézt elő se vedd, ez nem az a változat lesz. Válogass össze néhányat a kedvenc zöldségeidből, készíts nyolcperces tojást, darabold össze őket egy tálban, fűszerezd némi sóval, egy kis frissen őrölt borssal, és már mehet is a hűtőbe, másnap pedig elkísérhet a munkába. A tojáshoz leginkább az uborka, a snidling és a paprika passzol, ha kalandosabb hangulatodban vagy, egy-két szelet alma is mehet mellé, remek ízük lesz együtt. A tojásban található fehérje gondoskodik arról, hogy kihúzd ebédig, és az emésztésedre is jó hatással lesz, akárcsak a friss zöldségek.  

Dia

	Saláta zöldségekből vagy gyümölcsből	A kedvenc zöldségeid, gyümölcseid végtelen számú variációja is tökéletes reggeli lehet, amit szintén magaddal vihetsz. A gyümölcsök közül az alma mindenképpen jó, ha a salátába kerül, hiszen beindítja az anyagcserét, egy kis banán pedig gondoskodik arról, hogy az éhségérzeted is elmúljon, ahogyan a szeder fanyar íze is segíthet ebben. Gazdagíthatod a gyümölcsös megoldást aszalt finomságokkal is. A zöldségek közül a magas rosttartalmú káposzta bármelyik változata jó lesz, míg egy kis reszelt répa és sok-sok zöld levelű összetevő színessé és egészségessé teheti a reggelidet. Ezeken kívül pedig zsírszegény sajtot és néhány kocka pirított teljes kiőrlésű kenyeret is tehetsz bele, így biztosan laktató is lesz.

Saláta zöldségekből vagy gyümölcsből

A kedvenc zöldségeid, gyümölcseid végtelen számú variációja is tökéletes reggeli lehet, amit szintén magaddal vihetsz. A gyümölcsök közül az alma mindenképpen jó, ha a salátába kerül, hiszen beindítja az anyagcserét, egy kis banán pedig gondoskodik arról, hogy az éhségérzeted is elmúljon, ahogyan a szeder fanyar íze is segíthet ebben. Gazdagíthatod a gyümölcsös megoldást aszalt finomságokkal is. A zöldségek közül a magas rosttartalmú káposzta bármelyik változata jó lesz, míg egy kis reszelt répa és sok-sok zöld levelű összetevő színessé és egészségessé teheti a reggelidet. Ezeken kívül pedig zsírszegény sajtot és néhány kocka pirított teljes kiőrlésű kenyeret is tehetsz bele, így biztosan laktató is lesz.

Dia

	Teljes kiőrlésű kenyér	Ez a kenyérféle remek alapanyag lehet bármilyen szendvicshez, ami aztán tényleg elfér bárhol, és jóval egészségesebb megoldást jelent, mint a pék termékei. Friss zöldségekkel, zsírszegény sajttal megtöltve laktató és zamatos, rostban gazdag reggelit varázsolhatsz belőle, de ha maradt az előző esti sült húsból, akkor abból is tehetsz bele egy-egy vékony szeletet. Pakolj mellé még néhány zöldséget, vagy desszertnek egy almát, és igazán komplett, egészséges reggeli lesz a jutalmad. 

Teljes kiőrlésű kenyér

Ez a kenyérféle remek alapanyag lehet bármilyen szendvicshez, ami aztán tényleg elfér bárhol, és jóval egészségesebb megoldást jelent, mint a pék termékei. Friss zöldségekkel, zsírszegény sajttal megtöltve laktató és zamatos, rostban gazdag reggelit varázsolhatsz belőle, de ha maradt az előző esti sült húsból, akkor abból is tehetsz bele egy-egy vékony szeletet. Pakolj mellé még néhány zöldséget, vagy desszertnek egy almát, és igazán komplett, egészséges reggeli lesz a jutalmad. 

Ezt is szeretjük
Fotó: