55 kemoterápia és 28 sugárkezelés - Elképesztő előtte-utána fotó emberekről, akik legyőzték a rákot

Nyolc csodálatos ember, aki bebizonyította, hogy a rákból fel lehet épülni.

cover--rák-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 21. század legalattomosabb betegsége a rák, ami évente több millió ember halálát okozza. Tavaly az Egészségügyi Világszervezethez - WHO - tartozó The International Agency for Research on Cancer - Nemzetközi Rákkutatási Hivatal - 18 millió rákos megbetegedésről számolt be, s becslései szerint a daganatos betegek közül mintegy 8 millió ember éli túl a küzdelmet.

A rákos megbetegedések száma nő, azonban ha időben diagnosztizálják, ma már nagy esély van a felépülésre, ráadásul jó hír, hogy mára egyre több személyre szabottan alkalmazható gyógyszer is elérhető. A teljes gyógyuláshoz persze nemcsak a fejlett orvostudomány, de kemény küzdelem, akaraterő, kitartás is kell.

Meggyógyultak a rákból

A következő előtte-utána fotók ráktúlélőkről szólnak, akik képekben mesélték el a betegséggel való küzdelmet, és azt, hogyan festenek ma, tünetmentesen. A legtöbben akkor is képesek voltak mosolyogni, amikor betegek voltak. Ők azok, akik fotóikkal reményt adnak másoknak is a gyógyulásra.

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!

Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is. 

Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet. 

Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary, Boredpanda

Ezt is szeretjük