Végleges látásjavítás, ami nem romlik vissza
Most ingyenes konzultációt kérhetsz!
Láss jobban, mint szemüveggel, és hagyd el a kontaktlencsét! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

100% a normális látású ember látásélessége. 10% általában a szemüvegesek látásélessége, amelyet az optometristák szemüveggel vagy kontaktlencsével 100%-ra igyekeznek korrigálni. Azonban nagyon sokan szemüvegben sem látnak 100%-ot. Aki két szemmel 80%-os látásélességű, szemüveg nélkül vezethet. A legtöbb sasszemű azonban 125%-os látásélességű. Nézd meg, hogyan láthatsz Sasszem kezelés után!

A látásjavító lézerkezelés eredménye elsősorban a kiinduló dioptriáktól, a rejtett fénytörési hibáktól, valamint azok pontos feltérképezésétől függ. Továbbá a korszerű szemészeti műszerpark mellett - amelyek páciensenként mért adatait betáplálják a lézerekbe - kiemelten fontos a legkorszerűbb lézerek alkalmazása. Nézd meg, hogyan láthatsz Sasszem kezelés után!

Az egyéni várható látásélességet egy fájdalommentes alkalmassági vizsgálat után tudhatod meg, amely online jelentkezés esetén ingyenes.

Hogyan történik a Sasszem lézerkezelés?

Emberi kéz érintése nélkül, egy milliméter ezredrészének pontosságával működő, számítógép által vezérelt lézer úgy alakítja át a szaruhártya felszínét, mintha egy kontaktlencsét csiszolna rá.

A Sasszemklinika repülőpontos lézerét ugyanaz a szoftver vezérli, mint a haditechnikából jól ismert cirkálórakétákat, így a szem akaratlan elmozdulásait teljes mértékben képes követni. A teljesen fájdalommentes, személyre szabott kezelés pár percig tart, aztán hazamehetsz, és másnap akár dolgozhatsz, természetesen már szemüveg nélkül. Az elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza.

Legyél te is sasszemű! Láss jobban, mint szemüveggel!

Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Ezt is szeretjük