Rákellenes nassolnivaló! Képeken 6 olajos mag, ami meghosszabbítja az életed
Ismered a sózatlan olajos magvak egészségvédő tulajdonságait?
Korábban a dióról és más olajos magvakról úgy tartották, hogy fogyasztásuk magas zsírsavtartalmuk miatt veszélyes lehet. Napjainkra azonban bebizonyosodott, hogy az olajos magvak zsírsavösszetétele kedvező, jó hatással van az érrendszerre. Ráadásul ezek a nassolnivalók számos olyan antioxidáns vitamint tartalmaznak, amelyek védelmet nyújtanak a rák ellen. Lapozd át az alábbi galériát, és tudd meg, melyiket miért érdemes beiktatnod az étrendedbe.
Rákkeltők, melyeket kerülj!
Kattints az alábbi videóra, és megtudhatod, melyek azok a karcinogén ételeket, amelyeket kerülnöd kell.
OLVASD EL EZT IS!
- mandula
- méregtelenítés
Égeti a zsírt, rákellenes és méregtelenít: így hat a manduladiéta
- megelőzés
- cukorbetegség