Bomba alak 1 hónap alatt Réka új programjával (x)

Még mindig nincs késő, hogy a nyaralásra formába hozd magad. Kitartásod látványos eredményt hoz, és még a narancsbőrtől is megszabadulhatsz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Végre kapható Rubint Réka legújabb DVD-je, melyet az Update pékségekben, valamint az Update Webáruházban is megvásárolhatsz. Ez a DVD keményebb, hangulatosabb és szebb, mint bármelyik eddigi tornaanyag.

Réka minden résznél használt valamilyen eszközt: step lépcsőt, csuklósúlyt, lábsúlyt vagy éppen gumikötelet.

Ha szívesen böngésznél az Update életmóddal kapcsolatos információk között, vagy megrendelnéd Réka új DVD-jét, kattints a www.norbi.eu webshopra!
A DVD ajánlott fogyasztói ára 1990 Ft.

Az edzés négy részből áll

  • 40 perc, teljes testre szóló program, amely bemelegítésből, a felsőtest edzéséből, a comb, a csípő, a popsi és a has tornájából áll.
  • 20 perc combformálás.
  • 20 perc popsi gyakorlat.
  • 20 perc hasizom gyakorlat.
A film különlegessége, hogy Réka rátalált egy olyan harisnyára, melynek rendszeres használatával - torna és tudatos táplálkozás mellett - enyhíthető narancsbőr. Ez a Solidea anticellulit fitnesz harisnya, mely bacteriostatic szállal és háromdimenziós hullámszövéssel készül.

A harisnyáról bővebb információt és árakat a www.solidea.hu weboldalon olvashatsz.

Meglepetés a vásárlóknak

A DVD borítójában egy kupont találsz, amely 800 Ft  kedvezményre jogosít fel az alakformáló Solidea harisnya, és 20 százalék kedvezményre a Thera-Band szalag vásárlásra esetén.

Ez a szalag, egy 1,5 méter hosszú erős eszköz, mely zöld színben kapható. Ajánlott fogyasztói ára 1290 Ft. Ezen kívül a kupon 20 százalék kedvezményes vásárlást tesz lehetővé a Fitnesz Trade üzletekben, az Update pékségekben és Webáruházban.

Utazás előtt érdemes egyeztetned az adott pékséggel, hogy beváltható-e náluk épp akkor a kupon, így biztos lehetsz benne, hogy van elegendő az alakformáló harisnyából, vagy a gumikötélből az adott napon.

Mozogj szívből!

Norbi nemrég előadást tartott a mozgásról és felhívta a figyelmet arra, hogy nem a legkeményebb mozgás a leghatékonyabb. Ne akarj megszakadni, inkább aktív életmódra törekedj! Teljesítményed 60-70 %-án ég legjobban a zsír. Nagyon fontos, hogy olyan mozgást válassz, ahol nem az órát nézed folyamatosan, azaz a mozgás élmény legyen és ne kötelesség!

 A jó mozgás 4 alappillére: aktivitás, mértékletesség, türelem, szerénység. Olyan mértékben mozogj, hogy tudj közben - zihálás, lihegés nélkül - beszélgetni. Pulzusszám tekintetében - a normál 60-70 duplája ajánlott. Nagyon érdekes, hogy a diszkókban és az ősi szertartásoknál használt dobpergésben is pont ennek megfelelő az ütem, azaz percenkénti 120-140.

Ha erre figyelsz boldog leszel, de nem szakadsz meg a megterheléstől. Melyik mozgás fogyaszt a legjobban? „Az a mozgás, amit evés helyett végzünk." – vallja Norbi.
(%oldalmero(420528,340223)%)

Ezt is szeretjük