Mellrákot okozhatnak! Képeken 7 étel, ami veszélyes a nőkre
A zsíros vagy olajban sült ételek fogyasztása többek között az emlőrák kockázatát is fokozza.

Dia

	Külföldi kutatások bizonyították, hogy a magas zsírtartalmú étrend olyan veszélyes változásokat indíthat el az anyagcsere-folyamatokban, melyek hatására fokozódik a mellrák kialakulásának kockázat. Ha további információra vágysz, kattints korábbi cikkünkre.

Külföldi kutatások bizonyították, hogy a magas zsírtartalmú étrend olyan veszélyes változásokat indíthat el az anyagcsere-folyamatokban, melyek hatására fokozódik a mellrák kialakulásának kockázat. Ha további információra vágysz, kattints korábbi cikkünkre.

Dia

	Az olyan olajban sült ételek, mint a fánk, nem csak az alakod megőrzését nehezítik. Fehérliszt- és cukortartalmukból adódóan lassítják az anyagcsere-folyamatokat, és tele vannak rákkeltő anyagokkal.

Az olyan olajban sült ételek, mint a fánk, nem csak az alakod megőrzését nehezítik. Fehérliszt- és cukortartalmukból adódóan lassítják az anyagcsere-folyamatokat, és tele vannak rákkeltő anyagokkal.

Dia

	Bár a hamburgerről mindenki tudja, hogy nem egészséges, nehéz ellenállni a húspogácsás-salátás-zsemlés egyvelegnek. Sajnos azonban a húspogácsáról nehéz megállapítani, hogy pontosan miből készült, a hamburgerzsemle pedig igazi szénhidrátbomba. Rendszeres fogyasztása fokozza a cukorbetegség és a rákos megbetegedések kockázatát.

Bár a hamburgerről mindenki tudja, hogy nem egészséges, nehéz ellenállni a húspogácsás-salátás-zsemlés egyvelegnek. Sajnos azonban a húspogácsáról nehéz megállapítani, hogy pontosan miből készült, a hamburgerzsemle pedig igazi szénhidrátbomba. Rendszeres fogyasztása fokozza a cukorbetegség és a rákos megbetegedések kockázatát.

Dia

	Igen, a szalonna finom, és nem is kell kiiktatnod az életedből, de igyekezz kevésbé zsíros változatot vásárolni. Részesíts előnyben az őstermelők kínálatát a nagy áruházláncokéval szemben, ám ne fogyaszd napi rendszerességgel - a Harvard Egyetem kutatása szerint a vörös húsok fogyasztása fokozza a mellrák kockázatát.

Igen, a szalonna finom, és nem is kell kiiktatnod az életedből, de igyekezz kevésbé zsíros változatot vásárolni. Részesíts előnyben az őstermelők kínálatát a nagy áruházláncokéval szemben, ám ne fogyaszd napi rendszerességgel - a Harvard Egyetem kutatása szerint a vörös húsok fogyasztása fokozza a mellrák kockázatát.

Dia

	Bár a tartós sütemények szinte örökéletűek, fogyasztásuk - a sok-sok tartósítószernek köszönhetően - nem egészséges. A hidrogénezett zsírokat is tartalmazó változatok pedig veszélyesek lehetnek a mellrák kialakulása szempontjából is.

Bár a tartós sütemények szinte örökéletűek, fogyasztásuk - a sok-sok tartósítószernek köszönhetően - nem egészséges. A hidrogénezett zsírokat is tartalmazó változatok pedig veszélyesek lehetnek a mellrák kialakulása szempontjából is.

Dia

	Az olajban sült krumpli a lehető legegészségtelenebb a burgonyaételek közül. Válaszd inkább a tepsiben sült vagy a főtt változatot, így nem kell tartanod a daganatos megbetegedésektől.

Az olajban sült krumpli a lehető legegészségtelenebb a burgonyaételek közül. Válaszd inkább a tepsiben sült vagy a főtt változatot, így nem kell tartanod a daganatos megbetegedésektől.

Dia

	Az égett húsok fogyasztásáról bebizonyosodott, hogy nem csupán a mellrák, de az emésztőrendszert érintő daganatok kialakulásának esélyét is növeli.

Az égett húsok fogyasztásáról bebizonyosodott, hogy nem csupán a mellrák, de az emésztőrendszert érintő daganatok kialakulásának esélyét is növeli.

Ezt is szeretjük
Fotó: