Képek! 6 ártalmatlan E-szám az élelmiszerekben
Amitől nem kell megijedned
Nem minden adalékanyag szintetikus, ismerd meg a természeteseket!
- Ezt tedd, hogy dúsabbnak tűnjön és legyezőszerű legyen a szempillád: nem a több réteg festék a megoldás »
- A 46 éves Angelina Jolie szép bőrének titka rém egyszerű: a megfelelő hidratálásban és a fényvédőben hisz »
- Átalakul a puha, lötyögős felkar, ha ezeket a gyakorlatokat végzed: 15 perc torna, ami súlyzók nélkül is hatékonyan tónusoz »

- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
- Helyesíráskvíz: ironikus vagy irónikus? Tudod, hogy írjuk helyesen?
- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- Oszvald Marika lánya 43 évesen lett anya: Krisztinának a 11. lombikja lett sikeres
Az EU meghatározása szerint adalékanyag minden olyan vegyület, amelyet önmagában nem fogyasztunk élelmiszerként, és nem jellegzetes összetevője egyetlen élelmiszernek, nyersanyagnak sem - függetlenül attól, hogy mekkora a tápértéke, illetve attól, hogy az előállítási folyamat elősegítése, esetleg az eltarthatóság vagy a szállíthatóság javítása érdekében kerül-e az élelmiszerekbe. Nem minden adalékanyag szintetikus, sőt, valójában számos közülük természetes alapanyagokból előállított. Ezekből mutatunk be néhányat: lapozd át az alábbi galériát!
Képeken a 7 legerősebb antioxidáns
Lapozd végig az alábbi galériát, és ismerd meg azokat a fűszernövényeket, melyek rákellenes hatással bírnak!
OLVASD EL EZT IS!

- megelőzés
- rákkeltő
A legveszélyesebb adalékanyagok listája

- házimunka
- háztartás
Egészségre káros adalékok a tisztítószerekben

- kozmetikum
- rákkeltő