Képek! 6 ártalmatlan E-szám az élelmiszerekben

Amitől nem kell megijedned

Nem minden adalékanyag szintetikus, ismerd meg a természeteseket!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az EU meghatározása szerint adalékanyag minden olyan vegyület, amelyet önmagában nem fogyasztunk élelmiszerként, és nem jellegzetes összetevője egyetlen élelmiszernek, nyersanyagnak sem - függetlenül attól, hogy mekkora a tápértéke, illetve attól, hogy az előállítási folyamat elősegítése, esetleg az eltarthatóság vagy a szállíthatóság javítása érdekében kerül-e az élelmiszerekbe. Nem minden adalékanyag szintetikus, sőt, valójában számos közülük természetes alapanyagokból előállított. Ezekből mutatunk be néhányat: lapozd át az alábbi galériát!

Képeken a 7 legerősebb antioxidáns

Lapozd végig az alábbi galériát, és ismerd meg azokat a fűszernövényeket, melyek rákellenes hatással bírnak!
 

Ezt is szeretjük