Képek! 6 ártalmatlan E-szám az élelmiszerekben

Amitől nem kell megijedned

Nem minden adalékanyag szintetikus, ismerd meg a természeteseket!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az EU meghatározása szerint adalékanyag minden olyan vegyület, amelyet önmagában nem fogyasztunk élelmiszerként, és nem jellegzetes összetevője egyetlen élelmiszernek, nyersanyagnak sem - függetlenül attól, hogy mekkora a tápértéke, illetve attól, hogy az előállítási folyamat elősegítése, esetleg az eltarthatóság vagy a szállíthatóság javítása érdekében kerül-e az élelmiszerekbe. Nem minden adalékanyag szintetikus, sőt, valójában számos közülük természetes alapanyagokból előállított. Ezekből mutatunk be néhányat: lapozd át az alábbi galériát!

Képeken a 7 legerősebb antioxidáns

Lapozd végig az alábbi galériát, és ismerd meg azokat a fűszernövényeket, melyek rákellenes hatással bírnak!
 

Rákellenes fűszernövények: képeken a 7 legerősebb antioxidáns

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük