Mennyit javasolt hízni a terhesség alatt a nőgyógyász szakorvos szerint? Podcastsorozatunk első része
A Femina új podcastja, az Intim Sáv első adásában dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvos segít körüljárni a várandóssággal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő jól tudja, hogy mennyire fontos megtalálni azt a nőgyógyászt, akinek a szakmai felkészültségében és az emberségében egyaránt megbízhat. A nőgyógyásznál kiszolgáltatottnak érezheti magát a páciens, ami olykor az őt foglalkoztató kérdések feltételét, illetve a hallott információ feldolgozását is nehezítheti. A Femina új podcastja, az Intim Sáv az intimegészség témakörét járja körül dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvossal. 

A beszélgetés során a legfontosabb tudnivalók és a kínosnak gondolt kérdések egyaránt szóba kerülnek, az olvasók név nélkül kérdezhetnek a szakembertől. Az első téma a várandósság, a teljes adás itt hallgatható meg.

Intim Sáv a várandósságról

A pozitív terhességi tesztet látva sokféle érzés kerítheti hatalmába az érintettet, ha tervezte, várta a babát, akkor is természetes reakció a bizonytalanság. Mi a következő lépés, mikor kell orvoshoz mennie, milyen vizsgálatokat muszáj elvégeztetnie, és melyek az ajánlottak? Az innen-onnan érkező, olykor féligazságokat is tartalmazó információk áradatában könnyen elveszhet a kismama.

Az Intim Sáv első adásában dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvos és Reiber Gabriella a terhesség legfontosabb, orvosi vonatkozású kérdéseit járja körül a pozitív terhességi teszttől egészen a szülésig. Kitérnek a leggyakoribb félelmekre és félreértésekre is: ihat-e kávét a leendő anyuka? Meddig ülhet repülőre? Igaz-e, hogy a várandósság során kettő helyett kell ennie? Lehet-e citromot adni a cukorterheléshez szükséges glükózoldathoz? A most debütáló podcast-sorozat első adása a gyermekvállalást tervezőknek különösen hasznos. 

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük