Mennyit javasolt hízni a terhesség alatt a nőgyógyász szakorvos szerint? Podcastsorozatunk első része

A Femina új podcastja, az Intim Sáv első adásában dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvos segít körüljárni a várandóssággal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden nő jól tudja, hogy mennyire fontos megtalálni azt a nőgyógyászt, akinek a szakmai felkészültségében és az emberségében egyaránt megbízhat. A nőgyógyásznál kiszolgáltatottnak érezheti magát a páciens, ami olykor az őt foglalkoztató kérdések feltételét, illetve a hallott információ feldolgozását is nehezítheti. A Femina új podcastja, az Intim Sáv az intimegészség témakörét járja körül dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvossal. 

A beszélgetés során a legfontosabb tudnivalók és a kínosnak gondolt kérdések egyaránt szóba kerülnek, az olvasók név nélkül kérdezhetnek a szakembertől. Az első téma a várandósság, a teljes adás itt hallgatható meg.

Intim Sáv a várandósságról

A pozitív terhességi tesztet látva sokféle érzés kerítheti hatalmába az érintettet, ha tervezte, várta a babát, akkor is természetes reakció a bizonytalanság. Mi a következő lépés, mikor kell orvoshoz mennie, milyen vizsgálatokat muszáj elvégeztetnie, és melyek az ajánlottak? Az innen-onnan érkező, olykor féligazságokat is tartalmazó információk áradatában könnyen elveszhet a kismama.

Az Intim Sáv első adásában dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvos és Reiber Gabriella a terhesség legfontosabb, orvosi vonatkozású kérdéseit járja körül a pozitív terhességi teszttől egészen a szülésig. Kitérnek a leggyakoribb félelmekre és félreértésekre is: ihat-e kávét a leendő anyuka? Meddig ülhet repülőre? Igaz-e, hogy a várandósság során kettő helyett kell ennie? Lehet-e citromot adni a cukorterheléshez szükséges glükózoldathoz? A most debütáló podcast-sorozat első adása a gyermekvállalást tervezőknek különösen hasznos. 

Felfázás? Cselekedj időben!

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő és enyhe vízhajtó hatásának köszönhető.

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük