Székrekedés, fáradékonyság, száraz bőr
7 fontos jel, hogy nem iszol eleget
Meglepő tünetek, amelyeket a dehidratáltság okoz.

Dia

	Száraz bőr, cserepes ajkak	Hiába kened hidratálóval a bőröd, mégis folyton száraz, és az ajkaid is cserepesek? Ez biztos jele annak, hogy túl kevés vizet iszol. Ez hosszú távon ráncosabb bőrt eredményez, ezért ajánlott a belső hidratálás.	 

Száraz bőr, cserepes ajkak

Hiába kened hidratálóval a bőröd, mégis folyton száraz, és az ajkaid is cserepesek? Ez biztos jele annak, hogy túl kevés vizet iszol. Ez hosszú távon ráncosabb bőrt eredményez, ezért ajánlott a belső hidratálás.
 

Dia


            	Fáradékonyság
            	Hiába alszol nyolc órát, mégis fáradtnak érzed magad, és nem tudsz úgy teljesíteni, mint korábban? Ennek a hátterében is a kevés vízfogyasztás állhat, mivel a sejtek víz nélkül nem tudnak megfelelően működni és elég energiát termelni.

Fáradékonyság

Hiába alszol nyolc órát, mégis fáradtnak érzed magad, és nem tudsz úgy teljesíteni, mint korábban? Ennek a hátterében is a kevés vízfogyasztás állhat, mivel a sejtek víz nélkül nem tudnak megfelelően működni és elég energiát termelni.

Dia

	Székrekedés	Nem működik elég oldottan az anyagcseréd? Növeld a napi vízfogyasztásod mennyiségét, hogy ne rakódhassanak le szervezetedben a káros anyagok. Ha éhgyomorra reggel vizet iszol minden nap, felpörgetheted az anyagcseréd!

Székrekedés

Nem működik elég oldottan az anyagcseréd? Növeld a napi vízfogyasztásod mennyiségét, hogy ne rakódhassanak le szervezetedben a káros anyagok. Ha éhgyomorra reggel vizet iszol minden nap, felpörgetheted az anyagcseréd!

Dia

	Éhségérzet	Gondoltad volna, hogy az éhségérzet is lehet a szomjúság jele? Pedig ha nem iszol kellő mennyiségű folyadékot, csak sokat eszel, akkor nem tud ugyanaz a telítettségérzet kialakulni, mint ha megfelelő mennyiségű vizet is fogyasztanál az étkezések között.

Éhségérzet

Gondoltad volna, hogy az éhségérzet is lehet a szomjúság jele? Pedig ha nem iszol kellő mennyiségű folyadékot, csak sokat eszel, akkor nem tud ugyanaz a telítettségérzet kialakulni, mint ha megfelelő mennyiségű vizet is fogyasztanál az étkezések között.

Dia

	Fejfájás	Állandó fejfájással küzdesz, és még a fájdalomcsillapító sem segít rajta? Valószínűleg ki vagy száradva, és ki vagy merülve. Igyál sok folyadékot, és próbáld meg kipihenni magad!

Fejfájás

Állandó fejfájással küzdesz, és még a fájdalomcsillapító sem segít rajta? Valószínűleg ki vagy száradva, és ki vagy merülve. Igyál sok folyadékot, és próbáld meg kipihenni magad!

Dia

	Alacsony koncentrációs készség	Csak ülsz a munkád fölött, de nem jutsz egyről a kettőre? Iktass be minimum napi két negyedórás szünetet az ebédszüneteden kívül, és igyál több folyadékot!

Alacsony koncentrációs készség

Csak ülsz a munkád fölött, de nem jutsz egyről a kettőre? Iktass be minimum napi két negyedórás szünetet az ebédszüneteden kívül, és igyál több folyadékot!

Dia

	Levertség	Ha indokolatlanul rossz a kedved napok óta, az bizony szintén lehet annak a jele, hogy mostanában túl kevés vizet iszol.

Levertség

Ha indokolatlanul rossz a kedved napok óta, az bizony szintén lehet annak a jele, hogy mostanában túl kevés vizet iszol.

Ezt is szeretjük
Fotó: