Csökkentik a gyulladást a szervezetben: 10 dolog, amiről mindenkinek tudnia kellene
Bemutatunk tíz olcsó és mindenki számára elérhető gyulladáscsökkentőt.
A gyulladás a test természetes reakciója a sérülésekre, fertőzésekre. Ha viszont a gyulladás hosszabb ideig tart, és krónikussá válik, autoimmun reakcióval vagy más súlyos szövődményekkel járhat, amit jobb mielőbb kiküszöbölni.
Egyes ételekről már régóta tudjuk, hogy gyulladáscsökkentő hatásuk van. A halakban, bizonyos diófélékben megtalálható omega-3 zsírsavak tudományosan bizonyított gyógyhatással rendelkeznek, de számos további élelmiszer hatékonyan képes csökkenteni a gyulladást.
Képes összeállításunkban bemutatunk néhányat azok közül, melyek mindenki számára, bármely évszakban olcsón elérhetők, ezért érdemes minél többet fogyasztani belőlük.
A gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- gyulladás
- fájdalom
Felerősítik a gyulladást: 10 hétköznapi étel, amit kerülj betegség esetén
- fertőzés
- gyulladás