10 szupererős gyógynövény a légúti betegségekre: tisztítják a tüdőt, könnyítik a légzést
Gyógyteákkal is enyhíthetők a légúti betegségek kínzó tünetei.

kakukkfu-tea
beauty and style
Top olvasott cikkek

A téli időszakban különösen gyakoriak a meghűléses betegségek, és a gyengébb immunrendszer a légúti fertőzésekkel is nehezebben veszi fel a harcot. A légzőszervi betegségek, a nátha, a nehezebbé váló légzés és a köhögés megkeserítheti a mindennapokat.

A légúti betegségek ellen számos szirup és tabletta bevethető, de a tünetek enyhítésére, a nagyobb bajok megelőzésére a házi patika erős hatású gyógynövényei is alkalmasak. Télen feltétlenül szerezd be őket!

Gyógyteák légúti betegségek ellen

A gyógynövényes teák sokat segítenek a légutak fertőtlenítésében, a gyulladások csökkentésében és a torokirritáció megszüntetésében is. Elhúzódó köhögés, fokozódó gyulladás esetén azonban feltétlenül keresd fel az orvosodat, aki kideríti a háttérben álló betegséget, hiszen akár antibiotikumos kezelés vagy más gyógyszerek szedése is szükséges lehet a súlyosabb szövődmények megelőzéséhez!

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Allergiagyanús tünetek

Tüsszögés? Ingerköhögés? Orrdugulás? Ödéma? A szervezetben megnövekedett IgE (immunglobulin E) szintet sokféle tünet jelezheti. Gyorstesztünk segít eldönteni, hogy visszatérő panaszaidat allergia, vagy valamilyen vírus, fertőzés okozza-e.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük