10 szupererős gyógynövény a légúti betegségekre: tisztítják a tüdőt, könnyítik a légzést

Gyógyteákkal is enyhíthetők a légúti betegségek kínzó tünetei.

kakukkfu-tea

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A téli időszakban különösen gyakoriak a meghűléses betegségek, és a gyengébb immunrendszer a légúti fertőzésekkel is nehezebben veszi fel a harcot. A légzőszervi betegségek, a nátha, a nehezebbé váló légzés és a köhögés megkeserítheti a mindennapokat.

A légúti betegségek ellen számos szirup és tabletta bevethető, de a tünetek enyhítésére, a nagyobb bajok megelőzésére a házi patika erős hatású gyógynövényei is alkalmasak. Télen feltétlenül szerezd be őket!

Gyógyteák légúti betegségek ellen

A gyógynövényes teák sokat segítenek a légutak fertőtlenítésében, a gyulladások csökkentésében és a torokirritáció megszüntetésében is. Elhúzódó köhögés, fokozódó gyulladás esetén azonban feltétlenül keresd fel az orvosodat, aki kideríti a háttérben álló betegséget, hiszen akár antibiotikumos kezelés vagy más gyógyszerek szedése is szükséges lehet a súlyosabb szövődmények megelőzéséhez!

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük