Gluténmentes cukrászdák: 8 budapesti hely, amit nagyon szeretnek az édesszájúak

Glutén nélkül is lehet finom sütiket enni, ezt pedig több cukrászda bizonyítja nap mint nap.

cukraszda-no-eszik-sutemeny

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mindenmentes étkezdék nem csupán egy divathullámot lovagolnak meg, de hatalmas segítséget is jelentenek néhány egészségügyi diétát követő számára.

Bár intolerancia nélkül nem szükséges kerülni a búzaliszt fogyasztását, az autoimmun eredetű cöliákia, illetve a nem cöliákiás gluténérzékenység esetén rendkívül fontos a gluténmentes étrend szigorú betartása. Számukra jelentenek ezek a cukrászdák óriási lehetőséget.

Gluténmentes cukrászdák Budapesten

Korábban alig-alig találhatott finom süteményt az, akinél cöliákiát diagnosztizáltak, ma viszont már szerencsére nagyon bő a kínálat: számos részben vagy teljes egészében gluténmentes, sok esetben paleo cukrászda megnyitotta kapuit. Az édesszájúak legnagyobb örömére.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük