Dia
Az ananászban található bromelin és jód együttesen segít a vértisztításban és az emésztés serkentésében.
Természetesen az egyik legjobb jódforrás a jódozott só. Ez sokkal egészségesebb, mint sima társa, ezért érdemes áttérni a használatára.
Tény, hogy a szőlőnek nagyon magas a cukortartalma, de bőven van benne jód is.
A cékla kiváló ásványianyag- és nyomelemforrás, jód- és pektintartalma a bélmozgást serkenti, így a salakanyagok könnyedén távoznak a szervezetből.
Természetes jódforrás a kagyló is, a benne található anyagok elengedhetetlenek az egészséges táplálkozáshoz.
A Spirulina alga azon túl, hogy magas jódtartalommal bír, az immunrendszer egyik legnagyobb természetes védelmezője is.
A tengeri halak, többek között a lazac is elsődleges jódforrások.
Ő Bajor Imre ritkán látott fia: a 28 éves Marcell mintha az apja tükörképe lenne
Anélkül lett részeg, hogy alkoholt ivott volna - Nem büntették meg, pedig pozitív lett nála az alkoholszonda
Udvaros Dorottyát elküldték a Nemzeti Színházból: elképesztő okkal indokolta Vidnyánszky
Nem tudod a wifijelszót? Így csatlakozhatsz rá mégis egy pillanat alatt
22 kilót fogyott 66 évesen ezzel az edzéssel - Előtte sosem sportolt
Felismered, ki van a fotón? A cuki, magyar kislány mára világsztár lett