Aranyér ellen dió, visszérre gesztenye: így használd a legerősebb csonthéjasokat
Csodát tesznek a szervezettel, ha jól alkalmazod őket.

Az őszi csonthéjasszezon javában zajlik, ami tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy akár egy évre elegendő kincset gyűjts be a piacokról, vagy szerencsés esetben némelyiknél akár magad szemezgess a fák tövébe lehulló vitaminbombák közül.
Az olajos magvak többsége igazi szupertáplálék, hiszen amellett, hogy rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, telis-tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Mivel viszont nem kimondottan olcsók, jó még beszerzés előtt ismerni, hogy mire alkalmazhatóak a legeredményesebben.
Egészséges magvak a konyhában
A legkedveltebb csonthéjas magvak kiemelkedő forrásai az E- és B-vitaminoknak, a magnéziumnak, a rostnak, a fehérjének, a cinknek, a káliumnak, a kalciumnak, a vasnak, a mangánnak és a folsavnak is, ezért kívül-belül csodát tesznek a szervezettel.
Magas zsírtartalmuk miatt azonban a tárolásukra nagyon kell figyelni: mivel gyorsan megavasodhatnak, ha hosszabb időre szeretnél hámozott formában bespájzolni belőlük, inkább tedd az adagokat fagyasztóba!

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!
Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is.
Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet.
Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- megelőzés
- vitamin
Rákellenes, legyőzi az influenzát és védi a szívet: így vedd magadhoz

- gyümölcs
- egészséges