6 gyilkos házi csodaszer herpesz ellen
Vess be néhány otthoni trükköt és felgyorsíthatod a gyógyulást.

Dia


            	A képgalériánkban szereplő természetes módszerek nem 100%-osak. Amennyiben néhány kezelés múltán nem tapasztalsz javulást, fordulj orvoshoz.

A képgalériánkban szereplő természetes módszerek nem 100%-osak. Amennyiben néhány kezelés múltán nem tapasztalsz javulást, fordulj orvoshoz.

Dia

	Teafaolaj	Keverj össze teafaolajat azonos mennyiségű olívaolajjal, és tedd a herpeszre naponta kétszer vagy háromszor. A teafaolaj hatékony természetes fertőtlenítőszer - a gombák, vírusok és baktériumok ellen egyaránt hatékonyan alkalmazhatod.	Kapcsolódó cikk:	Így használd a teafaolajat! »

Teafaolaj

Keverj össze teafaolajat azonos mennyiségű olívaolajjal, és tedd a herpeszre naponta kétszer vagy háromszor. A teafaolaj hatékony természetes fertőtlenítőszer - a gombák, vírusok és baktériumok ellen egyaránt hatékonyan alkalmazhatod.

Kapcsolódó cikk:
Így használd a teafaolajat! »

Dia

	Cink	Szedj naponta 15 milligramm cinket. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy ez az ásványi anyag meggátolja a vírus szaporodását. A cink egyaránt erősíti az immunrendszert, illetve az ajak és a szájüreg felszíni szöveteit.	Kapcsolódó cikk:	Vágyébresztő, vírusölő és ránctalanító - Mi az? »

Cink

Szedj naponta 15 milligramm cinket. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy ez az ásványi anyag meggátolja a vírus szaporodását. A cink egyaránt erősíti az immunrendszert, illetve az ajak és a szájüreg felszíni szöveteit.

Kapcsolódó cikk:
Vágyébresztő, vírusölő és ránctalanító - Mi az? »

Dia

 	Citromfű 	A citromfű illóolaja olyan összetevőket tartalmaz, melyek bizonyítottan gátolják a herpesz vírus működését. Egy német vizsgálat szerint a rendszeresen citromfűolajat használó, herpeszben szenvedő emberek körében jóval ritkábban aktiválódott a vírus, ha meg is jelent, nem fejlődött ki. 	Kapcsolódó cikk: 	Vírusölő, antibakteriális és természetes nyugtató - Mi az? »

Citromfű

A citromfű illóolaja olyan összetevőket tartalmaz, melyek bizonyítottan gátolják a herpesz vírus működését. Egy német vizsgálat szerint a rendszeresen citromfűolajat használó, herpeszben szenvedő emberek körében jóval ritkábban aktiválódott a vírus, ha meg is jelent, nem fejlődött ki.

Kapcsolódó cikk:
Vírusölő, antibakteriális és természetes nyugtató - Mi az? »

Dia

	Jég	Tegyél jeget a herpeszre. A hideg leviszi a duzzanatot, ráadásul enyhíti a fájdalmat is. Ha elég korán - már a herpeszt jelző bizsergés első jelére - alkalmazod ezt a hűs trükköt, könnyen megúszhatod egy kisebb hólyaggal.

Jég

Tegyél jeget a herpeszre. A hideg leviszi a duzzanatot, ráadásul enyhíti a fájdalmat is. Ha elég korán - már a herpeszt jelző bizsergés első jelére - alkalmazod ezt a hűs trükköt, könnyen megúszhatod egy kisebb hólyaggal.

Dia

 	Olívaolaj 	Az olívaolaj remek bőrápoló. Összekeverheted szárító hatású ecettel vagy teafaolajjal, majd vidd fel a herpeszre. Önmagában nem segít a vírus okozta elváltozáson, de más hatékony házi szerrel kiegészítve gyorsítja a gyógyulást. 	Kapcsolódó cikk: 	Így használd az olívaolajat! »

Olívaolaj

Az olívaolaj remek bőrápoló. Összekeverheted szárító hatású ecettel vagy teafaolajjal, majd vidd fel a herpeszre. Önmagában nem segít a vírus okozta elváltozáson, de más hatékony házi szerrel kiegészítve gyorsítja a gyógyulást.

Kapcsolódó cikk:
Így használd az olívaolajat! »

Dia

	Aciclovir tartalmú kenőcs	Vásárolj vény nélkül kapható aciclovir tartalmú kenőcsöt. Amint megérzed az ajakherpesz közeledését jelző bizsergést, kezdd el használni. Kend a krémet öt napon át, naponta ötször az érintett területre. A gyógyszer még időben meggátolhatja a hólyag megjelenését. Ha nincs is ilyen szerencséd, mindenképpen gyorsabban tünteti el, és ráadásul csökkenti a fájdalmat is.

Aciclovir tartalmú kenőcs

Vásárolj vény nélkül kapható aciclovir tartalmú kenőcsöt. Amint megérzed az ajakherpesz közeledését jelző bizsergést, kezdd el használni. Kend a krémet öt napon át, naponta ötször az érintett területre. A gyógyszer még időben meggátolhatja a hólyag megjelenését. Ha nincs is ilyen szerencséd, mindenképpen gyorsabban tünteti el, és ráadásul csökkenti a fájdalmat is.

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: