4 forradalmi zsírbontó technika

Így fogyhatsz diéta nélkül!

Lendületet adhatsz fogyókúrádnak, ha kipróbálod a legújabb karcsúsító kezeléseket.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kalóriaszegény étrend és a testedzés ellenére sem vagy megelégedve az eredménnyel? Nem kell beletörődnöd, jó, ha tudod ugyanis, hogy hatékony, biztonságos kezelésekkel és a legmodernebb technikák segítségével több ruhamérettel is csökkentheted kényes testrészeid körfogatát, megújult külsőd pedig kellő lelkesedést ad az életmódváltáshoz is.

Próbáld ki a következő karcsúsító kezeléseket, melyek hatására beindulnak a zsírbontó folyamatok, élénkebbé válik anyagcseréd, és a méreganyagok is gyorsabb iramban távoznak.

Torna, edzés nélkül: izomstimulátoros kezelés

Nincs lelkierőd a kimerítő edzésekhez, és nem vonz a konditermek világa? Nem kell lemondanod izmaid munkára serkentéséről, ha az izomstimulátor-készülékre bízod magad. A számítógéppel összekötött húsz elektródapár gondoskodik róla, hogy a sportolás során megfigyelhető eredményhez hasonló zsírégetés induljon be szervezetedben.

A 45 perces kezelés hatása megfelel 450 izomgyakorlatnak, tehát valóban erőteljes edzésprogramban veszel részt, viszont az ágyon fekve. Az elektródákat a kiválasztott testfelületre helyezik, oda, ahol leginkább zavarnak a zsírpárnák. Az enyhe áram hatására élénkebbé válik a sejtek anyagcseréje, és beindul a nyirokáramlás. Az izmok visszanyerik eredeti tónusukat, alakod látványosan formálódik. A készülék a bőrödre kent anyagcsere-serkentő hatóanyagokat is eredményesen és kellő mélységben eljuttatja a sejtekhez.

Többféle program közül választhatsz, a karcsúsodás mellett megszabadulhatsz a narancsbőrtől, salaktalaníthatod szervezetedet, és regenerálhatod a megereszkedett szöveteket is. Ha odafigyelsz a bőséges folyadékfogyasztásra, és nem térsz vissza a mértéktelen táplálkozáshoz, garantáltan sikeres lesz a kemény edzésekkel felérő kezelés.

Hol próbálhatod ki?
Gabi Szépségszalon, Budapest, IV., Munkácsy Mihály u. 58/b.
Az öt alkalmas kezelés ára 23 ezer forint.
Web: www.gabiszepsegszalon.hu

Trópusi zsírolvasztás: Alfa-masszázs

Nem kell az Egyenlítőhöz utaznod, ha a forró hőmérséklet zsírbontó erejét szeretnéd kipróbálni.

Az Alfa-masszázskabinban úgy olvadnak le rólad a kilók, hogy nem érzed a hőséget, pedig tested 55-82°C közötti hőmérsékletre fűtött, kapszulára hasonlító kabinban várja a karcsúsodást. Kellemesen hűvös levegőbefújó rendszer gondoskodik róla, hogy megfeledkezz a rendkívüli melegről, azonban ez csak arcodat éri. A kezelés hatására a legproblémásabb testrészekről is eltűnik a zsír, mivel szervezeted intenzív kalóriaégetéssel ellensúlyozza a hő hatását. Az izzadás által a méreganyagok kiválasztása is beindul, és az anyagcsere-folyamatok is felgyorsulnak. Relaxáló rezgőágy, megnyugtató zene és illóolajok sora gondoskodik róla, hogy valóban egy trópusi wellness-nyaraláson érezd magad.

Hol próbálhatod ki?
Szépségvarázs Fogyasztóközpont, 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4.
A hatvan perces kezelés ára 3500 forint, a nyolc alkalmas bérlet 23 ezer forint.
Web: www.szepsegvarazsszepsegszalon.hu

Felrobbannak a zsírsejtek: UltraShape

Fájdalommentesen bombázza a zsírsejteket a fókuszált ultrahang, melyet az UltraShape készülék irányít célzottan a zsírpárnákra. Miután bőrödet megtisztítják, és bejelölik a kezelést igénylő területet, a speciális eszköz ultrahang-hullámokat juttat a bőr alatti sejtekhez. A hullámok szelektíven, csakis a zsírszövetekre hatnak, és kiűzik a sejtek tartalmát. A kezelés pontosságát számítógépes vezérlés biztosítja. Egy alkalommal hatvan-kilencven perces eljáráson veszel részt, a karcsúsítani kívánt testfelület nagyságától függően.

Mellékhatásoktól nem kell tartanod, és már az első kezelést követően két centiméteres körfogatcsökkenést tapasztalhatsz, melyet az ismétlések során több ruhaméretnek megfelelő fogyás követ. A diétával nehezen formálható has és csípő sem rejtőzik többé zsírréteg alá.

Hol próbálhatod ki?
Fehérhajó Revital Center, 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
A kezelés ára 80 ezer forintnál kezdődik, a karcsúsítani kívánt terület nagyságától függően.
Web: www.feherhajorevital.hu

Minden fegyvert felhasznál: elektrolipolízis

Akár a műtéti eljárással történő zsírleszívás hatékonyságát is elérheted ezzel a kezeléssel, mely operáció nélkül szabadít meg a felesleges zsírrétegtől. A karcsúsítás titka, hogy hajszálvékony tűket vezetnek a zsírszövetek belsejébe, melyeken alacsony erősségű áram halad keresztül. Ezáltal megemelkedik a helyi hőmérséklet, és sokszorosára fokozódik a sejtek anyagcseréje.

A vérkeringés új lendületet kap, és a zsírbontó enzimek kiválasztása is növekszik. Emellett a tűk ingerlésének hatására olyan hormonok is felszabadulnak, melyek tovább erősítik a zsírégetést.

Hol próbálhatod ki?
Rózsadomb Medical Center, 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Egy kezelés díja testtájanként 20 ezer forint, a tíz alkalmas bérlet 180 ezer forint.
Web: www.r-medical.hu

A kezelés így több oldalról célba veszi a felesleges kilókat, és a kiválasztott testrészeket éhezés nélkül vékonyíthatod. A hosszan tartó hatás érdekében érdemes az eljárást kúraszerűen igénybe venned, mely nyolc-tíz alkalmat jelent.

Ezt is szeretjük