Békebeli baconös Stefánia-vagdalt: így biztosan nem szárad ki
A tojással töltött, tepsiben sült fasírt, vagyis a Stefánia-vagdalt hidegen és melegen is kitűnő.
Összesen 7 találat.
A tojással töltött, tepsiben sült fasírt, vagyis a Stefánia-vagdalt hidegen és melegen is kitűnő.
A Stefánia-vagdalt igazi nosztalgikus étel, és csak kicsivel tart tovább elkészíteni, mint a hagyományos, egészben sült fasírtot.
Melegen és hidegen egyaránt finom a tojással töltött fasírt. Egészben sütve nagyon kiadós és mutatós.
Turbózd fel a hagyományos fasírtot, készíts belőle Stefánia-vagdaltat!
Tojásból rengeteg gyors és egyszerű finomságot készíthetsz.
Kisebb-nagyobb rendezvények elengedhetetlen kellékei a mennyei fogásokkal megpakolt hidegtálak.
A Stefánia-vagdalt tulajdonképpen tojással töltött fasírtrolád, amit hidegen és melegen is kínálhatsz.