8 csodás, fehérjedús recept az illatos gombából: hús nélkül is jóllaksz vele
A gomba tele van fehérjével, laktató, és változatosan készíthető el: mutatjuk, mennyi mindent főzhetsz belőle.
Összesen 6 találat.
A gomba tele van fehérjével, laktató, és változatosan készíthető el: mutatjuk, mennyi mindent főzhetsz belőle.
A magyar konyha nagy kedvence a gombapaprikás, ami akkor a legjobb, ha a szaftja sűrű, selymes és kellemesen fűszeres.
Egy jól sikerült fűszeres ragunak, pörköltnek nem lehet ellenállni.
Gombaszezonban gombát kell enni, vagy legalábbis érdemes kipróbálni minél többfélét.
Minden évszakban kapható, nagyrészt olcsón adják, és változatosan készíthető.
Ha a fizetésnap még távolinak tűnik, de a tárcád már üres, akkor is főzhetsz finomat.