A mandulában lévő olaj és zsírsavak normalizálják a bőr faggyúháztartását, késleltetik a ráncok kialakulását, a benne lévő E-vitamin pedig antioxidánsként viselkedik.
Dia
A lazac nagyon jót tesz a bőrnek, egyrészt a zsírsavak miatt, másrészt azért, mert tele van bőrvédő A-vitaminnal, ami antioxidáns is. Hal amúgy is jó, ha sokszor szerepel az étlapon.
Dia
A brokkoli igazi felüdülés a bőrnek. Magas antioxidáns-tartalma mellett a benne lévő klorofill is nagyon hasznos, a bőrsejtek oxigénellátottsága ugyanis jobb lesz neki köszönhetően.
Dia
A savanyú káposzta elképesztően magas C-vitamin-tartalma segít feszesen tartani a bőrt, hiszen fontos a kollagéntermelés szempontjából.
Dia
A cékla igazi női növény, színanyagai öregedésgátlóak, magas ásványianyag-tartalma van, nem mellesleg kitűnő rostforrás, így segíti a rendes emésztést. A legjobb, ha turmixba használod. A vizeletet rózsaszínre színezheti, ettől nem kell megijedni.
Dia
A májban lévő A-vitamin, a retinol az egyik legerősebb ránctalanító és antioxidáns vegyület.
Dia
A gránátalmában található ellágsavat a tudósok jelenleg a legerősebb antioxidánsnak tartják. Érdemes minden héten enni egy gránátalmát, egy hónapban ezer forintból kijön, és nagyon megéri a későbbiekre való tekintettel.