30 perc alatt kész! Zamatos tengeri hal fehérborral sütve

Ha vigyázol az alakodra

A hal nagyon egészséges, és nem lehet tőle elhízni.

Nyereményjáték

Nyerj Magyarország természeti csodái című könyvet, és ismerd meg hazánk legértékesebb kincseit!

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

2 perc alatt lett éles a látása Katának, ma már nem is tudja, milyen volt szemüvegesnek lenni (x)

Észbontó programsorozat igen neves hazai és külföldi előadókkal, amiből 300 előadás és koncert ingyenes! (x)

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

beauty and style

Körömlakkot kent a papírra: gyönyörű rajzok lettek belőle »

Szürke színű ruhákkal ünnepelte 70. születésnapját a divatház »

Salma Hayek elfelejtett öregedni – Iszonyat jól néz ki az új fotókon »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itthon sajnos nagyon kevés halat eszünk, pedig egy héten legalább két alkalommal kellene. Egészséges és finom, ráadásul az alakodat sem veszélyezteti.

Változatosan elkészíthető, de ha csak egy picit besózod és kisütöd, akkor is mennyei fogás az eredmény.

Tengeri hal fehérborral sütve

Hozzávalók:

  • 1,5 kg fehér húsú tengeri hal
  • 2 hagyma
  • fél pohár fehérbor
  • 1 dl olívaolaj
  • bors
  • petrezselyemzöld

A hagymát fél dl olaj és négy evőkanál víz keverékében főzd puhára. Add hozzá a finomra vágott petrezselyemzöldet, fűszerezd sóval, borssal, és lefedve párold tíz percig, majd öntsd egy tűzálló tálba.

Tedd bele a megtisztított, szeletekre vágott, filézett halat, locsold meg a borral és a maradék olajjal, sózd meg, borsozd meg, és közepes lángon süsd 30 percig.

Blog.hu ajánló