Sajttal töltött hústekercs rántva

Ezzel sok dicséretet begyűjtesz

Ha nem főzőcskézéssel akarod tölteni az egész délelőttöt, válaszd a sajttal töltött hústekercset.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a Skanzenbe: 3 darabot sorsolunk ki!

Nyerj képes enciklopédiát, és ismerjétek meg együtt a világ titkait!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Alföldi Róbert a komédiában is a bánatot látja - Zseniális gárdával játszik a Vízkeresztben (x)

Ingyenes lesz a Velencei-tó fesztiválja! Ekkor érdemes a strandra menni (x)

Nagy név érkezik Budapestre: a szeptemberi Balkán Partyra már most fogynak a jegyek! (x)

Az ország legjobb luxushotelje a Mátrában - High-tech eszközök, lebilincselően tiszta levegő (x)

Az avokádós smoothie segíti a gondolkodást és a döntéshozatal folyamatait - Ezért idd őket nyáron! (x)

beauty and style

Ettől a frizurától leesik a násznép álla: nyűgözd le őket fonott konttyal! »

Káposztás méregtelenítő ital: bizarrul hangzik, de finom és megszépít »

Mesebeli ruhában ment férjhez a modell - Nem érdekelte, hogy már másodszor »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nagy kedvenc újratöltve! Mindenki hálás lesz, ha a hagyományos rántott szelet helyett sajttal töltött hústekercset teszel az asztalra. Használhatsz fűszeres camembert-t vagy más sajtot is. Kínálj hozzá rizst, sült krumplit vagy pürét és savanyúságot.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csirkemellfilé
  • 12 evőkanál liszt
  • 12 evőkanál zsemlemorzsa
  • 10 dkg camembert
  • 3 tojás
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkét mosd meg jól, és vágd nagyobb, vékony szeletekre. Ha szükséges, klopfold ki. Sózd, borsozd ízlés szerint. Helyezd a kiterített szeletek közepére a  sajtot, majd tekerd fel. Végy elő három tálat vagy tányért. Az egyikbe rakd a lisztet, a másikban verd fel a tojást, dobj hozzá kevés sót, a harmadikba pedig a zsemlemorzsa kerül. Óvatosan forgasd meg mindegyikben a töltött, göngyölt csirkét. Győződj meg arról, hogy mindenhova elegendő panír jutott. A végén a felesleget rázd le.

Önts olajat egy nagyobb serpenyőbe vagy lábosba. Ha forró, tedd bele a göngyölt csirkét. Sütés közben mérsékeld a lángot, különben a panír megég, a hús belseje viszont nyers marad. Körülbelül tíz perc alatt süsd szép aranybarnára a szeleteket. Közben fordítsd meg őket. Ha kész, szedd ki az olajból a tekercseket, papírtörlőn csepegtesd le. Tálalásig tartsd meleg helyen.

Blog.hu ajánló