Top 9 rántott étel receptje, képpel
A friss, forró, roppanós bunda alatt megbúvó omlós finomságok egyszerűen mindenki kedvencei.
A hazai háztartások jelentős részében elképzelhetetlen a vasárnapi ebéd valamilyen rántott fogás nélkül, de ünnepnapokon vagy hétköznapokon is előszeretettel fogyasztunk ilyeneket. Népszerűségük legalább száz éve töretlen, sőt, bizonyos források szerint már közel háromszáz éve is ismerhettük a kívül ropogós bundával felvértezett, belül pedig finom, omlós ételeket.
Hazai kedvencek, ha már telítődtél a panírral
Bár eredetileg nem magyar találmány a bundában sült étel, jó eséllyel nálunk a legnagyobb az egy főre jutó rántott fogások aránya, ezért könnyen belátható, hogy ezt a műfajt bizony mi fejlesztettük tökéletes szintre, ahogyan még sok más remek receptet is, melyeket képgalériánkban megtalálsz.
OLVASD EL EZT IS!
- csirke
- sült csirke
Ropogós csirkeszárnyak
- csirke
- sült csirke
Ropogós csirkecomb tepsis krumplival
- ebéd
- sertéshús