Ropogós halrudacskák házi változatban

Sokkal egészségesebb, mint a bolti!

A házi halrudacskákat kicsik és nagyok is szívesen fogyasztják.

Promóció

Nyereményjáték

Nyerj közel 160 ezer forint értékű Philips szőrtelenítőt a tartósan sima bőrért! (x)

Nyerj párkapcsolati útikalauzt! A Szexbolondok illemtana című könyvet a szabad szerelem híveinek írták

Nyerj Hírhedt diktátorok asszonyai című, szórakoztató történelmi könyvet!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Molnár Piroska igazi maffiavezér - Ilyen, amikor féltő és uralkodó férfibőrbe bújik (x)

Színezüst és -arany körömékszerek, különleges mintákkal 4500 forinttól - Gyönyörű és tartós manikűr 2 perc alatt! (x)

Folyton levert, fáradt vagy? Állandó éhség gyötör? - Candida állhat a háttérben! (x)

Emlékszel még Janikovszky Éva meséire? Most együtt élvezhetitek a gyerekeddel (x)

Ezek a színek pezsdítik fel a tavaszi-nyári szezont - Mutatjuk a legújabb sminktrendeket! (x)

beauty and style

Szőrtelenítő krém házilag: 3 hozzávaló, és eltűnnek a pihék »

Bájos, csipkés felsők nyárra - Minden alakra van belőlük egy jó fazon »

Fénylik az arcod? Kend fel ezt a pakolást, és nem ismersz a bőrödre! »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha házi halrudakat teszel az asztalra, biztos lehetsz abban, hogy nem egészségtelen pépből készülnek, és nem tartalmaznak tartósítószert. A zsemlemorzsa helyett parmezánba is forgathatod őket, és akár sütőben is megsütheted. Kínálj a házi halrudacskákhoz majonézt, tartármártást vagy ketchupot.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg halfilé
  • 4 evőkanál liszt
  • 4 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál só
  • 1 mokkáskanál citromlé
  • 1 mokkáskanál mustár
  • 1/4 teáskanál bors
Recept idők

Elkészítés:

A filét mosd meg, vágd ujjnyi vastag csíkokra. Keverd össze a borsot, a mustárt, a citrom levét és a sót, kend be vele a halszeleteket. Fedd le, tedd a hűtőszekrénybe, és hagyd a pácban legalább 15 percig. Ezt követően panírozd be a rudakat a hagyományos módon.

Először a lisztben forgasd meg, majd a felvert tojásban, végül jó alaposan a zsemlemorzsában. A végén nyomogasd a halra a panírt, hogy sütés közben ne peregjen le. Forrósíts olajat egy serpenyőben, tedd bele a rudacskákat. Mindkét oldalukat süsd aranybarnára körülbelül négy-négy perc alatt. Óvatosan szedd ki őket, majd rakd papírtörlőre, hogy az olaj lecsöpögjön róluk.