Ropogós, fűszeres csirkecombok 20 perc alatt
Így lesz igazán omlós a hús
A fűszeres csirkecombokkal tényleg nem kell sokat lacafacáznod!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

A világ legjobb esküvői fotói: nem hagyományosak, de tele vannak élettel »

A leggyakoribb sminkhibák magyar bloggertől - Kerüld el a maszkhatást! »

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezzel a módszerrel a fűszeres csirkecombokat úgy lehet ropogósra sütni, hogy a hús belül omlós lesz. Akár grillen is kipróbálhatod.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 1 kiskanál koriander
  • 1 kiskanál fekete bors
  • 1 kiskanál fehér bors
  • 1 kiskanál édeskömény
  • fél kiskanál szecsuáni bors
  • csipetnyi római kömény
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat tisztítsd és mosd meg, majd sózd be ízlés szerint. Egy kisebb tálba önts két evőkanál olívaolajat, tedd bele a fűszereket, és jól keverd össze. Az így kapott páccal kend be a csirkecombokat. Figyelj arra, hogy mindenhova egyformán jusson a keverékből.

A húsokat bő, forró olajban süsd ki nyolc-tíz perc alatt. Közben fordítsd meg a csirkéket. Akkor jó, ha már mindenhol szép piros. Ha kész, vedd ki az olajból, csepegtesd le. Kínálhatsz hozzá mártogatóst salátát és bármilyen köretet.  

Blog.hu ajánló