Ropogós, fűszeres csirkecombok 20 perc alatt
Így lesz igazán omlós a hús
A fűszeres csirkecombokkal tényleg nem kell sokat lacafacáznod!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Hatalmas szemek 5 lépésben, pillanatok alatt - Így használd a fehér szemceruzát »

Ha különleges, miért ne adhatnád ajándékba: a legjobb szépségápolási csomagok karácsonyra »

Ez nem csak egy póló, segíthetsz vele: egyedi kollekció magyar tervezőtől és ismert zenészektől »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezzel a módszerrel a fűszeres csirkecombokat úgy lehet ropogósra sütni, hogy a hús belül omlós lesz. Akár grillen is kipróbálhatod.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 1 kiskanál koriander
  • 1 kiskanál fekete bors
  • 1 kiskanál fehér bors
  • 1 kiskanál édeskömény
  • fél kiskanál szecsuáni bors
  • csipetnyi római kömény
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat tisztítsd és mosd meg, majd sózd be ízlés szerint. Egy kisebb tálba önts két evőkanál olívaolajat, tedd bele a fűszereket, és jól keverd össze. Az így kapott páccal kend be a csirkecombokat. Figyelj arra, hogy mindenhova egyformán jusson a keverékből.

A húsokat bő, forró olajban süsd ki nyolc-tíz perc alatt. Közben fordítsd meg a csirkéket. Akkor jó, ha már mindenhol szép piros. Ha kész, vedd ki az olajból, csepegtesd le. Kínálhatsz hozzá mártogatóst salátát és bármilyen köretet.  

Blog.hu ajánló