Ropogós, fűszeres csirkecombok 20 perc alatt
Így lesz igazán omlós a hús
A fűszeres csirkecombokkal tényleg nem kell sokat lacafacáznod!

Ez is érdekelhet

Szárazak a kezeid a sok kézmosástól? Ne aggódj, jó kezekben vagy! (x)

Az autista Robika javulni kezdett (x)

Szabadtéri környezetben több mint 100 világmárka újra vár a Premier Outletben! (x)

beauty and style

Ráncfeltöltés és ajaknagyobbítás szépen: 5 dolog, amit a töltőanyagokról tudni kell »

5 nő a divat világából, aki 60 felett is bitang jól néz ki: pedig nem modellek »

10 perc hátformáló edzés otthon, ha kivágott topot viselnél: ezzel egészítsd ki a diétát és a kardiót »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezzel a módszerrel a fűszeres csirkecombokat úgy lehet ropogósra sütni, hogy a hús belül omlós lesz. Akár grillen is kipróbálhatod.

Fűszeres csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 1 kiskanál koriander
  • 1 kiskanál fekete bors
  • 1 kiskanál fehér bors
  • 1 kiskanál édeskömény
  • fél kiskanál szecsuáni bors
  • csipetnyi római kömény
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat tisztítsd és mosd meg, majd sózd be ízlés szerint. Egy kisebb tálba önts két evőkanál olívaolajat, tedd bele a fűszereket, és jól keverd össze. Az így kapott páccal kend be a csirkecombokat. Figyelj arra, hogy mindenhova egyformán jusson a keverékből.

A húsokat bő, forró olajban süsd ki nyolc-tíz perc alatt. Közben fordítsd meg a csirkéket. Akkor jó, ha már mindenhol szép piros. Ha kész, vedd ki az olajból, csepegtesd le. Kínálhatsz hozzá mártogatóst salátát és bármilyen köretet.  

Ezt is szeretjük