A klasszikus Cordon bleu olajszag nélkül: sütőben sütve is jó ropogós lesz a panír
Ha a fenséges Cordon bleu-t sütőben sütöd, nem kell vele sokat pepecselned, és nem tocsog az olajban.

A klasszikus Cordon bleu olajszag nélkül: sütőben sütve is jó ropogós lesz a panír
Nyereményjáték

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

Nyerd meg otthoni gyógyításhoz az 5 db aromaterápiás csomag egyikét közel 45 000 Ft értékben! (x)

Nyerj egy éves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg az egyik legjobb olasz kaja receptjét! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Elkerülheted a legrosszabbat, ha már most megveszed a gyerek ajándékát

Ezek a természetes kivonatok és olajok vasalják ki legkönnyebben a ráncokat (x)

Beindulnak a test öngyógyító folyamatai ettől a stresszoldó masszázstól - Próbáld ki! (x)

Feszesednek az izmok, eltűnik a narancsbőr és a zsír ettől a keringésjavító billenőmozgástól - Orvos ajánlja (x)

Azonnali orvosi segítséget kaphatsz egyetlen mobilapplikációval: egy gombnyomással érhető el otthonról (x)

beauty and style

Bombabiztos módszer a csizma szagtalanítására: csak 2 dolog kell hozzá »

Így használd a fahéjat az esküvőn: csodás dekoráció lehet belőle »

Készíts szemöldökfestéket természetes anyagokból: a legjobb recept »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nincs olyan étterem, amelynek az étlapján ne szerepelne a híres Cordon bleu. A sajttal, sonkával töltött rántott húst otthon is egyszerűen elkészítheted. Ha szeretnéd megúszni az olajszagot, vagy diétásabban étkeznél, süsd sütőben. Ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. Az eredeti Cordon bleu borjúhúsból készült, de bátran sütheted karajból is.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 nagy szelet borjúcomb vagy sertéskaraj
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet sonka
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 1 tojás
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A hússzeleteket klopfold ki jó alaposan a klopfoló sima felével. Vágd mindegyiket majdnem teljesen félbe, hogy pillangó alakban szét lehessen nyitni, és szórd meg kevés sóval. Tegyél a szeletekre egy-egy szelet sajtot és sonkát, majd fogvájóval vagy hústűvel tűzd össze.
 

Panírozd be a húsokat a szokásos módon. Tehát forgasd előbb a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába. Rakd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és spricceld meg kevés olajjal. Süsd meg 200 fokon körülbelül 35 perc alatt. Félidőben fordítsd át a húsokat.

Blog.hu ajánló