Almás-habos bögrés sütemény

Nincs olyan ember, aki ne szeretné az almás süteményt, ami hűen tükrözi a nagyiféle ízvilágot, leegyszerűsített verzióban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A bögrés süteményekben az a legjobb, hogy nem kell méregetni a mennyiségeket, hiszen a bögrével arányosan adagolhatod az alapanyagokat.

Isteni almás süteményünk ráadásul hamar elkészül, tökéletes befejezése lehet a hétvégi ebédnek. Próbáld ki receptünket!

Almás bögrés sütemény

Hozzávalók a süteményhez:

  • 3 alma
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 bögre liszt
  • 1 bögre porcukor
  • 1 bögre tej
  • 1 tojás
  • fél csomag sütőpor
  • vaj
  • fahéj

Hozzávalók a habhoz:

  • 5 dkg szeletelt mandula
  • 4 tojás fehérje
  • fél bögre cukor
  • kevés mandula

Elkészítés ideje:

50 perc sütéssel együtt.

Elkészítés menete:

A lisztet a sütőporral, a cukorral és a vaníliás cukorral keverd össze. A tojást verd fel, add hozzá a lisztes egyveleghez, végül adagold hozzá a tejet is, és keverd a tésztát simára. Az almát hámozd meg, vágd ki a magházát, és szeleteld fel. A kikevert tésztát öntsd egy kivajazott, kilisztezett tepsibe. Az almát spirál alakban haladva rakd a sütemény tetejére.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

A habhoz a tojásfehérjéket verd keményre, majd óvatosan forgasd hozzá a cukrot. Simítsd rá a sütemény tetejére, végül mandulával szórd meg. A sütőt melegítsd elő 180 fokra, és süsd készre a süteményt nagyjából 20 perc alatt.

A legkedveltebb almás sütemények képpel - Kipróbált, bevált receptek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük