Grill husi

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

Hullahoppozd magad karcsúra: centikben is érezni fogod a hatását »

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A grillezés volt az első a szomszédokkal, és utána jött a tárcsás krumpli, majd a görög saláta.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1,5 kg csont nélküli sertéstarja
  • 20 dkg vöröshagyma
  • kedvenc grill fűszerkeverékünk
  • étolaj
  • faszén brikett
  • 1,5 kg burgonya
  • A görög saláta hozzávalói tetszés szerint
Recept idők

Elkészítés:

Nyári recept
A hagymát megtisztítjuk, és vékony egész szeletekre elvágjuk.
A húst ujjnyi szeletekre vágjuk, a rostokra merőlegesen.
A hússzeleteket ízlés szerint beszórjuk a grillfűszerrel.
Egy edénybe rétegesen belerakjuk a hús- és a hagymaszeleteket.
Öntünk rá egy kis étolajat. Az edényt lefedjük és 2-3 napra a hűtőbe tesszük.
Naponta egyszer megforgatjuk a húsokat.
Sütés előtt leitatjuk az olajat, és a hagymákat egy alufóliára gyűjtjük.
A húsokat akkor kezdjük el sütni, mikor kb. 1cm-es szürke parázs van a faszén tetején.
Ki mennyire szereti átsütni, addig süti.
A sütéskor a grill oldalára kirakjuk a hagymákat, az alufóliába becsomagolva és az ott szépen megsül.
Mi köretnek tárcsán sült krumplit szoktunk hozzá sütni. Ezt vastagra kell vágni és bő forró olajban kisütni a tárcsán.
Friss kenyérrel és görög salátával tálaljuk. Felénk azt mondják, ez az étel így elkészítve verhetetlen.

1
2
Blog.hu ajánló