Grill husi

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

Ez történik a testünkben köhögéskor - Rengeteg minden állhat a háttérben (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

3 haslapító módszer, amihez csak egy törölközőre és néhány szabad percre lesz szükséged »

Az isteni Marilyn ilyen dögös volt nadrágban: nemcsak szoknyában imádták a pasik »

Ez lesz a cipődivat tavasszal: 10 fazon, amit biztosan hordani fogunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A grillezés volt az első a szomszédokkal, és utána jött a tárcsás krumpli, majd a görög saláta.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1,5 kg csont nélküli sertéstarja
  • 20 dkg vöröshagyma
  • kedvenc grill fűszerkeverékünk
  • étolaj
  • faszén brikett
  • 1,5 kg burgonya
  • A görög saláta hozzávalói tetszés szerint
Recept idők

Elkészítés:

Nyári recept
A hagymát megtisztítjuk, és vékony egész szeletekre elvágjuk.
A húst ujjnyi szeletekre vágjuk, a rostokra merőlegesen.
A hússzeleteket ízlés szerint beszórjuk a grillfűszerrel.
Egy edénybe rétegesen belerakjuk a hús- és a hagymaszeleteket.
Öntünk rá egy kis étolajat. Az edényt lefedjük és 2-3 napra a hűtőbe tesszük.
Naponta egyszer megforgatjuk a húsokat.
Sütés előtt leitatjuk az olajat, és a hagymákat egy alufóliára gyűjtjük.
A húsokat akkor kezdjük el sütni, mikor kb. 1cm-es szürke parázs van a faszén tetején.
Ki mennyire szereti átsütni, addig süti.
A sütéskor a grill oldalára kirakjuk a hagymákat, az alufóliába becsomagolva és az ott szépen megsül.
Mi köretnek tárcsán sült krumplit szoktunk hozzá sütni. Ezt vastagra kell vágni és bő forró olajban kisütni a tárcsán.
Friss kenyérrel és görög salátával tálaljuk. Felénk azt mondják, ez az étel így elkészítve verhetetlen.

1
2
Blog.hu ajánló